Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 8 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 111 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    valla benimde gönlüm kaldı motorlarda ne kadar beğendiysem artık gece rüyamda v-rod la ege turuna çıkmışım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ama sabah uyanınca hemen mazotla güzelce sildim motorumu jantlarımı parlattım eksoz krom temizliği derken motoruma tekrar aşık oldum. :mrgreen:

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı waffenSS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum o makinaya yazın 10w40 yag koyda bak nasıl hararet yapıyor gör derim
    Kaan,üye olmuşsun hoşgeldin..Bİ tanışma topici aç istersen.. Arkadaşlar Kaan birbaşka sitedeki Dragstar topicinde başka bir arkadaşla beraber ben dahil herkeze bilgileri ile yardımcı olmakta.Bende onlara sorarak alacağım motora karar verdim ve her merak ettiğimi onlara soruyorum..

Bu ilan güncellenmiş.muayene va bakımı yapılmakta yazmış.Motorun geçmişini çok merak ediyorum vallahi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64235009/detay
    Konu UCANLAZ tarafından (12.May.2014 Saat 09:57 ) değiştirilmiştir.

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ilan güncellenmiş.muayene va bakımı yapılmakta yazmış.Motorun geçmişini çok merak ediyorum vallahi..

Tarih olarak 1996 mı yazıyor. Ben mi yanlis görüyorum.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlk kilometre göstergeli resime bakılırsa bu motor öyle bir yatmış öyle bir yatmış ki kalkar mı bilinmez.Toz katmanı olmuş mübarek .İnsan bir siler yaaa foto çekmeden önce........

Onun yağı falan ciklet kıvamına gelmiştir ııııııyyyyy içini düşünemedim ben şimdiiiii......

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı lakiska Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarih olarak 1996 mı yazıyor. Ben mi yanlis görüyorum.
    O sallama bir tarih bence.

XVS 1100 Drag Star lar 1998 de piyasaya sürülmüş bir kere ve ilk Dragstarların ön ve arka çamurlukları bunun gibi değil

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    2006 modeldi..yanlış yazmış
    Yanlız şahsen ben 1100 dragstarlara niye bukadar fazla para isteniyor anlamış değilim.1100 bana çok mantıklı gelmiyor.

20-24.000 arası fiyatlar var ve 10 yaşında motorlar..Kışın xvs 950 20-22000 civarı vardı.Hatta 4-5 ay önceydi 19.500 e birtane bordo renkli vardı galeride..Sıfırı zaten 25.000 tl civarıydı ama satıştan kalkmış galiba.Şimdi baktım 35.000 isteyen var nasıl oluyor bu iş anlamadım..Aynı motoru kullanan kısa olan xv 950a 25.000 tl sıfır fiyatı.Bence sıfırı tekrar satılşa çıkarsa fiyatı ekteki ilandakinden farklı olamaz..Belki çok az daha pahalı olabilir..Şuan ikinciel fiyatlarında saçmalamış sahipleri..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61145558/detay

Artı aceleniz yoksa sonbahara kadar bekleyin.Motorsuz değilsiniz şuan nasıl olsa arkadaşlar..
    Konu UCANLAZ tarafından (12.May.2014 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir.

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben artık XVZ1300 lere bakıyorum, daha uyguna daha temizleri var Şaka bir yana bu motorum marş rublesi hariç kronik bir sorunu var mı (1100 için).. 40000km üstü marş rublesi değişmiş bakımlı bir motor alsak şanzıman, motor vs. sorun çıkarır mı?

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Birde şaftta sıkıntı var diye biliyorum,

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şaftı sıkıntılı olanlar 650 dragstarlar. 1100 makineler bundan 2 3 sene sonra tam bir classic makine olucak hatta şu anda Koç müzesine giderseniz orda bir tane 1100 dragstar göreceksiniz. Onun için temiz bakımlı olanların fiyatları yüksek haşat olanların fiyatları düşüktür. kimiside tabikide aşırı abartmıştır.

1100 dragstarlarda marş rublesi dışında hiçbir sıkıntısı yok. oda ebayde 200 dolara satılıyor işçilik olarakda 200 lira alıyor ustalar.

Bu arada şu ilandaki sıfır 1100 dragstarı yakından gidip incelemek lazım. Herkes uzaktan birşey söyle ustayla gidip bakmak lazım. belkide tahmin ettiğinizden daha canavar makinadır.

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaftı sıkıntılı olanlar 650 dragstarlar. 1100 makineler bundan 2 3 sene sonra tam bir classic makine olucak hatta şu anda Koç müzesine giderseniz orda bir tane 1100 dragstar göreceksiniz. Onun için temiz bakımlı olanların fiyatları yüksek haşat olanların fiyatları düşüktür. kimiside tabikide aşırı abartmıştır.

1100 dragstarlarda marş rublesi dışında hiçbir sıkıntısı yok. oda ebayde 200 dolara satılıyor işçilik olarakda 200 lira alıyor ustalar.

Bu arada şu ilandaki sıfır 1100 dragstarı yakından gidip incelemek lazım. Herkes uzaktan birşey söyle ustayla gidip bakmak lazım. belkide tahmin ettiğinizden daha canavar makinadır.
    Benim ilgimi çeken motor şu, sizce nasıl: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62212761/detay

Km yüksek ama sahibi bilinçli bir kullanıcıya benziyor, lastik yeni, mars rublesi yapılmış, yedek anahtarları da varsa fiyatı çok iyi geldi..

Sayfa 8 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)