Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    ben de bu konudan dertliydim ancak sonradan düşündüm ki;

-sabah akşam "haşlamaya, kızartmaya sarı soğan patateeeeeeessssssss" diye bağıran satıcılar,
    -7/24 karşıdan "deniiiiiiiiz, deniiiiiiiiiiiiiz, ya deniz diyorum" diye bağıran deniz anası,
    -yaz ayları hemen her gün "çiçekçi kııııız baaaaaak banaaaaaa" diye son inleyen kına geceleri,
    -karşı balkondaki kıza hava atmak için son ses demet akalın açan komşu,
    -"hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. halı, kilim, yolluk kenarına......." diye devam eden overlokçu,
    -köşe başında gördüğü kız için yavaşlayıp aniden kalkarak lastik yakan ve bu şekilde kızın kendisine aşık olduğunu zanneden apaçi

blablabla varken günde sabah ve akşam en fazla 30 saniye süren eksoz sesinden dolayı rahatsız olan insanlar ağaç evde yaşayıp, sabah kuş cıvıltılarıyla uyansınlar dedim. sökme kararı almıştım eksozları, sökmedim.

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Alıntı gabriel cash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

-sabah akşam "haşlamaya, kızartmaya sarı soğan patateeeeeeessssssss" diye bağıran satıcılar,
    -7/24 karşıdan "deniiiiiiiiz, deniiiiiiiiiiiiiz, ya deniz diyorum" diye bağıran deniz anası,
    -yaz ayları hemen her gün "çiçekçi kııııız baaaaaak banaaaaaa" diye son inleyen kına geceleri,
    -"hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. halı, kilim, yolluk kenarına......." diye devam eden overlokçu,
    -köşe başında gördüğü kız için yavaşlayıp aniden kalkarak lastik yakan ve bu şekilde kızın kendisine aşık olduğunu zanneden apaçi

blablabla varken günde sabah ve akşam en fazla 30 saniye süren eksoz sesinden dolayı rahatsız olan insanlar ağaç evde yaşayıp, sabah kuş cıvıltılarıyla uyansınlar dedim. sökme kararı almıştım eksozları, sökmedim.
    Valla abi olurda sökücek olursan talibim egzozlarına haberin olsun 😂😂😂 saygılar sevgiler yaşasın boş egzoz 😎

FatalSarac
    Raptor Riders DENİZLİ
    Love & Respect

Barış Oral
    Finans
     Daytona DD250
     İzmir / Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    13
    Alıntı gabriel cash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ah o örnekler, o örnekler abi hepsi bizim buralarda da mevcut. Biliyorsunuz benim egzozlarda üşengeç motor ustası işi 4' er tane delik mevcut. Ona rağmen ben Hikmet' in dediği tarzda bir egzoz olayına girmek istiyorum. Neden derseniz egzoz olayı cidden trafikteki farkedilirlik konusuna ciddi bir katkıda bulunuyor.

Tamam, açık egzozdan çok ses çıkıyor diyelim, bir de şunu düşünün. Yarın öbür gün motoru büyüttünüz oldu 650...850 vs....

Napıcaz abi mahalleden çıkana kadar çorap mı geçiricez egzozların ucuna )

Açık egzoz iyidir, motorcu komşu candır

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)