Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Acemilikten Hep, Valla :)

Motorla tanıştığım andan şimdiye kadar yaptığım şapşallıklar, yaşadığım gerilimler

1) Sürücü kursunda motoru alır almaz daha ilk denemede sürüş sahası yakınındaki duran tırın altına girme (tır çok güzel duruyodu dayanamadım :mrgreen
    SONUÇ:Sınav öncesi kolda geniş sıyrık, dikiz aynasında yamulma, cesarette inceden kırılma - ama hırsta patlama
    2) Duruş alıştırması yaptıran arkadaşın çizdiği çizgiye yaklaşıp tam ön frenle duriim derken gaza hafif aşağı yüklenerek arkadaşın motorunun üstüne sürme, onun motorunuda devirme
    SONUÇ: Arkadaşın aramalarında azalma :(
    3) Sabah alarmı açmadan motorun üstüne atlama
    SONUÇ: Ödün patlaması, yüksek desibeldenmidir yada yediim küfürlerdenmidir bilmem ama kulakta uzun süren çınlama
    4) Küçük akşam gezisi dönüşü sitenin otomatik kapısını uzaktan açıp motoru durdurmadan girme cambazlığı teşebbüsü (ulan senin neyine)
    SONUÇ: Aralığı tutturamama gürültüyle hareketli kapıya çarpma, karizmanın chopper chopper dökülmesi
    5)Yokuş çıkarken su kaynatan ve bacağa sıcak su fışkırtan radyatörü farkedip durma ve hemen sıcak kapağını açma çabası
    SONUÇ: Kapağı açmayı becerememe ve sinir olma, mecburen yol kenarında 10dk bekleme, arkadaşı aradıktan sonra zaten açmamam gerektiğini öğrenip o gün şans topu oynama (tutmadı ama)
    .
    .
    .
    to be continued...

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Çok iyi ya :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    şöyle yazıları akşam yazında evde rahat rahat gülelim.

Her yaşanan olay bir tecrübedir ve her yaşanan olaydan ders alınır. Çok şükürki buyuk olay yok

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Devamını bekliyorum desem mi bilemedim. Ama yazı güzel olmuş. Geçmiş olsun
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,177
    Beğenilmiş
    6,935
    Egemen azmini tebrik etmek lazım bu azimle senin elinden uçanla kaçan kurtulur geçmiş olsun inşallah bunlar son olur

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egemen azmini tebrik etmek lazım bu azimle senin elinden uçanla kaçan kurtulur geçmiş olsun inşallah bunlar son olur
    valla abi sakarlıktanmı, toprakmı çekiyo çözemedim :mrgreen:
    motosiklet konusunda şimdiden çevre baskılarına direnmeye başladım

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hahaha bastım kahkahayı çok iyiymiş bu kadar küfür edilecek şeyleri böyle anlatınca güzel oluyor. Neyse ki sana ciddi birşey olmamış aman kendine dikkat abi.

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    iyiymiş) zamanla ustalaşırsın küçük şeyler bunlar

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    çok güldüm ya :D bakalım benim başıma neler gelicek alınca
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ha ha ha, müthişsin baba, kırıp geçirdin beni yahu )))

Dur ben de bir iki şey yazayım bari;

50-60 bin km değişik marka motor kullanmışlığım var. 6 gün önce DD-150 E2 aldım. Aldım ama arkadaş, daha önce hiç vitesli motor kullanmamıştım.Ehliyetime A2 yi bile ekletirken vitessiz 125 lik kendi motorumla ve sağ kolum dirseğime kadar alçıda şekilde dreksiyon sınavına girmiştim.(alçıdan açıkta kalan parmaklarımla zar zor gaz vermiştim motora ))....)

Neyse gelelim 1 Mayıs 2014 sabahına.Motor garaja 1 gece evvel satıcı tarafından bırakılmıştı.Benim garajın çıkışı 45 derece yokuş.Motor da tam meyil in bittiği yerde.Motoru vitese takıp, hızlanıp yokuşu çıkma şansım yok.E arkadaş debriyajı ayarlayamıyorum bir türlü.Kalıyorum yokuş yukarı.Orada da kaldıramıyorum bir türlü.Baktım olmayacak, çağırdım motoru itmeye yardım edecek birini.Ama yiğitliğe de bok sürmüyorum arkadaş.Tam meyilin bittiği yerde kaldırım taşı var.Hafif yüksek.Motorun altı 1-2 cm yukarıdan geçiyor.Adama dedim motorun altı çarpabilir)))

Ertesi gün yine itecek bir komşu buldum.Baktım bu iş böyle olmayacak.Aradım kimsenin beni görmeyeceği bir yokuş yukarı sota bir yer.Başladım yokuş yukarı motoru arkaya kaçırmadan , stop ettirmeden kaldırmaya.5 dak. da olayı çözdüm kimse görmeden, öğrendim, şimdi artık garajdan kaldırıyorum motoru, ön tekerlek kaldırım taşını geçtikten sonra duruyorum, inip motoru iterek altını çarptırmadan atlatıyorum .

Eşime anlattım böyle böyle yaptım, utandığım için gittim kimse görmeden çalıştım diye.O da bastı kahkahayı.YAhu bu yaşta adamsın, bunun utanılacak neyi var, kimse anasının karnından vitesli motor kullanmayı bilerek doğmuyorki dedi.Durup düşündüm, kendi kendime yaptığımdan utandım.Hatta şimdi bunun utanılacak bir şey olmadığını farkettiğimden acemiliğimi forumda bile sizle paylaşabiliyorum artık )))
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)