Benim adım Beyazıt ben İstanbulda takı tasarımı işindeyim, Regal Raptor almayı düşünürken araştırma yapıyorken arayıp dönerken sizin forumu gördüm ve üye oldum. herkese selam![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Istanbul
0 Rh (+)Benim adım Beyazıt ben İstanbulda takı tasarımı işindeyim, Regal Raptor almayı düşünürken araştırma yapıyorken arayıp dönerken sizin forumu gördüm ve üye oldum. herkese selam![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Beyazıt aramıza hoş geldin
RR için en doğru yerdesin
merak ettiğin her konuya bilğiye burada ulaşabilirsin hepimiz elmizden geldiğince sana yardımcı oluruz iyi forumlar![]()
l
l
A Rh (-)Hoşgeldin Beyazıt.
yok
Istanbul
0 Rh (+)zaten RR için bilgilendirme yönünden en iyi yerde olduğumun farkındayım teşekkürler
hoşgheldin aramıza![]()
hoşgeldin arkadaşım.
yok
Istanbul
0 Rh (+)Hoşbulduk hepinize teşekkür ederim![]()
dd 250 e -10 Spyder
istanbul
A Rh (+)hos geldın ustat bu forum gercekten bılgının paylasıldıgı yer sevdama 1 senedır destek oluyorlar her soruma bıkmadan cevap verıyorlar hepsını cok sevıyoruz sonunda bende dun aldım regalımı ve cok mutluyum yakında aralarına katılıcam senıde aramızda gormek ısterız

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)regal raptor dünyasına hoş geldin.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Hoşgeldin Beyazıt.
Bir başka başlıkta "30+ derecede 1000 km'den fazla yol yapan var mı?" diye sormuştun. Cevap vereyim; çok var.
Yaz tatillerine artçılı veya tek olarak motoruyla giden, Ege, Akdeniz turları yapan çok üye var. Bildiğimiz kadarıyla şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşayıp yolda kalan da olmadı.![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)