Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Fatih Akyol
    Ayakkabı
     Regal Raptor Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

250cc daytona hakkında bilgi

merhaba benim adım fatih Yeni üyeyim
    kafama takılan bazı sorunlar var motor alıcam kısmetse perşembe günü ve aklımdakı motor
    regal raptor daytona 250cc fakat ıcımı rahatlatamayan bı kac soru var herkez aynı seylrı soyluyor. emin olmak ıcın goruslerınıze ıhtıyacım olucak.
    kullanan arkadaslar bılgı paylasırsa sevınırım. bu motor nasıldır verdıgımız paraya degermı
    alsam hayal kırıklıgına ugrarmıyım benı servısten cıkartmaz mı güvenilirmi
    yardımcı olursanız sevınırım şimdiden teşekkurler

sıfır alıcam ıns 8700 tl olarak anlastık değmicekse vazgecmek ıstıyorum acıl yardım
    alırsam eger burdan bol bol bilgi paylasımında bulunurum

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    motor çok güzel görüntü var boru egzoz yaptırırsan sesde olur.ole kolay bozulcak bi motor değil ilk 1000 km rodaj alışma dönemi o dönemde ufak tefek sıkıntılar olabilir oda montaj kaynaklı vida gevşemesi parçaların yerine oturması vs sonrasında tadını çıkara çıkara binersin.fiyat 8000 e de var sıfır yanlış hatırlaıyorsam.şimdiden hayırlı olsun.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Merhaba Fatih aramıza hoş geldin
    Daytona kendi sınıfının en sağlam makinasıdır yolda kalma servisten çıkamama gibi durumlarla karşılaşmazsın keyifle binersin satmak istediğinde ikinci eli çok iyidir
    sıfır alacaksan yukarıda linki olan motosikletcimi tavsiye ederim en uygun fiyat ondadır adımı ver elinden geldiğince yardımcı olur orda fiyat 8500 tl işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
    http://www.motosikletcim.com/?newUru...newthread&f=27

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Ben ilk motor alacağım zaman çevremdeki çoğu kişi ''çin malı alma'' deyip durdu.Ama ben bu güzel görünümlü motorun bu kadar kötü olamayacağını düşündüğüm için DD150-e aldım ve 5000 km kullandım.Hiç sıkıntı çıkarmadı.Şimdi Daytona 350 aldım 8200 kmde ve hiç sıkıntım olmadı(Çok şükür)
    Dedikleri gibi rödaj süresinde bir takım sıkıntılar çıkabilir.Onun dışında bakımlarını zamanında yaptırırsan pek sıkıntı çıkarmaz.

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arakadaşım merhaba, daytona alıp kullanıpta memnun kalmayan bi tane bile adam tanımıyorum onun için gönlün rahat olsun ben daytona mı alalı bir seneye yakın olacak ve 5000 km ye yakın yol yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadı. Genel bakımları haricinde tamirci yüzü görmedi hayvan. Sadece geçen hafta yaza hazırlık bakımı yaptırdım egzozları açtırdım makina dahada güzel oldu. Yani hiç bi endişen olmasın daytona ile alakalı.

Buda benim Küyehlan nın son hali, egzozlar açık

https://www.youtube.com/watch?v=GhSD...ture=autoshare

sen değil herkes aynı endişeleri taşıyordur muhtemelen ama raptor a çinli demek biraz haksızlık yapılıyor demek.çünkü kanunilerle mondial lerle uzaktan yakından alakası yok.bunu kullanınca anlarsın.

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    daytona candir. lakin senin msjindan biraz alma istegin pek yok gibi dduruyor. eger icine sinmeyen birsey varsa alma ama kafanda merak acaba batirirmi beni derdi varsa korkma sen ona iyi bakarsan oda sana iyi davranir
    CELIL Abi degilimki bileyim...

At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die

Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)

xxx
    at
     Honda Shadow Spirit 2009
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben hiç kullanmadım ama görünüş olarak çok başarılı.

çeşitli uzun yollara çıktık ve ekipte çeşitli kilometrelerde birsürü daytona vardı 250-350 cc
    yüzlerce kilometrelere rağmen sorun çıkaran olmadı

dışarıdan gözlemim daytona regalin en stabil ürünü

Fatih Akyol
    Ayakkabı
     Regal Raptor Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motor görüntü olarak cok hosuma gidiyor kuzenim de Spyder var bende daytona ya hasta oldum o yüzden fikirlerinizi duymak istedim dediğim gibi korkum başımı agritmasın yeter kısmet se yarın alicam inş Celil abi link paylaşmis oraylada gorusim belki daha uygun fiyat verirler 😊 herkeze ilgisi için teşekkür ederim

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TürK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor görüntü olarak cok hosuma gidiyor kuzenim de Spyder var bende daytona ya hasta oldum o yüzden fikirlerinizi duymak istedim dediğim gibi korkum başımı agritmasın yeter kısmet se yarın alicam inş Celil abi link paylaşmis oraylada gorusim belki daha uygun fiyat verirler 😊 herkeze ilgisi için teşekkür ederim
    Hocam aralık ayında daytona aldım. daha bırak chopper'ı / cruiser'ı mobylette' e bile binmemiştim bunu alana kadar. Dünya gözüyle bi defa bile görmeden sadece resimlerinden görüp beğenip aldım. 2 aydır da aktif olarak trafikte kullanıyorum. Bununla başladı motor serüvenim. Tipi çok güzel makinenin gerçekten her gören bakıyor hayranlıkla

Gelelim makinanın kusuru var mı başımı ağrıtır mı soruna. Aktif sürmeye başladım başlayalı benim acemiliğimden başka bi sıkıntı yaratmadı ( jikle açık kullandım egsoz sarardı falan, gerçi baya bi toparladım sonra metylan ile ) Bir de 2 kez buji patladı sağ ve sol taraflar. Sebebi ben üzerinde gelen dandik çin bujisini söküp yerine ngk, champion takmamam. Kaliteli buji taktım. sıkıntı yok Allaha şükür. Bu makinenin gerçekten ayrı bir görüntüsü var. bakımlarını ihmal etmezsen, zinciri muntazam yağlayıp yağını suyunu eksik etmezsen. Her 1 saatlik sürüşün ardına 10 dk hem kendin için hem makine için mola verirsen başın ağrıyacağını sanmam.

Sıfır makine alıyorsanda somunların oturana kadar baya bi vida sıkıcaksın, yani bi anahtar takımı almalısın haberin olsun Rodajda da dikkat et, rodaj kurallarına uygun sür. Birde muhakkak egsoz u işi bilen birine yaptır. Yoksa görüntü var ses yok iyi olmuyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)