choppera gidecek full face kask ariyorum vintage olabilir. yok arkadas ebayde 60bin ilana baktim yok.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)choppera gidecek full face kask ariyorum vintage olabilir. yok arkadas ebayde 60bin ilana baktim yok.
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
250 e9
izmir
A Rh (+)vintage derken ? full face isterseniz ls2 evil twin olabilir mi? üzerinde v motor deseni var
Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir. Ancak önce ucuz parçaları değiştir.
Bajaj Pulsar 200NS Fi
Ankara
0 Rh (+)"Güvenli kask" dediğiniz LS2 Eviltwin ff351 modeli ise sharp testlerinden 1 yıldız almış.:evil: Başın sağ-sol çarpmalara karşı koruma yeteneği neredeyse yok görünüyor. Nasıl, neye göre güvenli, anlamadım?!?!
Amaç sadece görünüşse bilemem, ama güvenlikse enaz 3 yıldızlı bir kask alın, 4 ya da 5 yıldızlı kask tercih sebebidir.
SHARP Helmets - LS2 FF351 http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff351
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Bende kask alıyorken bu siteye bakıp 5 yıldız olanlardan tercih etmiştim.Caberg fiyat ve kalite yönünden tavsiye ederim.Bu sitede ORJ. harley kask var ve fullface
Demem oki bana göre motora yakışan kask diye birşey yoktur.Kask motora yakışsın diye icat edilmemiş.Kafanı korusun diye icat edilmiş
Fullface mat kask alıp airbrush,sticker v.b süslemeler yapabilrsin belki..![]()
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Hocam kaskın üstünde 4 yıldız var. sharp amblemi var.
http://www.acebiker.com/image/cache/...ck-500x500.jpg
http://www.feyizoglu.com/FF351-Evil-...k_47033.html#0
Konu Mehmet.m tarafından (16.May.2014 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: link eklendi
Bajaj Pulsar 200NS Fi
Ankara
0 Rh (+)O zaman bahsedilen ff350, sanırım bu da eviltwin olarak geçiyor. Googleda genelde hep ff351 çıkıyor arama yapıldığında. Daha detaya girince 350'nin de eviltwin olarak bahsedildiğini görüyorum bazı yerlerde.
ya da eviltwin diye ayrı bir modeli mi var 351'in, bilemiyorum açıçası.
Ben de tam emin olmadığım için ".... dediğiniz LS2 Eviltwin ff351 modeli ise...." diye eklemiştim önceki mesajıma.
Eviltwinden eviltwine fark var durum buysa, model numarası verirsek daha iyi olur kanısındayım. Mesela sizdekinin model numarası nedir? 350 ise iyi, 351 ise dikkatli olun derim.
Ekleme: Ben direkt sharpın sitesine bakıyorum, ff351 kötü, ff350 gayet iyi, bunların bir de "ff351/ff350 eviltwin" diye ayrıca modelleri varsa bilemiyorum.
Sharp'ın kendi sitesinde ben eviltwin bulamadım, onlar nasıl bulup koyuşlar bilmiyorum, ben mi bulamadım acaba diye bakınıp/araştırıp duruyorum halen.
Konu muharremkara tarafından (16.May.2014 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Benim kaskta caberg ryhno model ama sharp sitesinde trip olarak geçiyor.ülkeye göre değişiyor.Oysaki aynı kaskın ikinci kalitesi olanı var TR de Cox Trip diye geçiyor...
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bende zaten ff370easy var oda guzel kaskta, caberg iyi evet onu bende biliyorum. ls2 evil twin gibi degil arkadaslar vintage yani nostajik birsey ariyorum . full face olmasi sartiyla tabii
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)