Merhaba arkadaşlar, kendimden kısaca bahsedeyim lak diye dalmış olmayayımadım emre 22 yasındayım bursa/orhangazide tekniker olarak çalışıyorum ve ıkamet ediyorum 4 ay kadar önce yamaha dragstar 650 aldım 2003 model bu benim ilk motorum daha öncesinde hiç bir motor tecrubem olmamıştı. 2 bucuk ay kadarda fabrıkaya gıtmeye başladım motorumla artık ehliyeti henüz alamadık temmuzda sınavım. Daha öncede kayıtlıydım bu forma ama sıfremı unutmusum yeni üyelik açmak zorunda kaldım o yüzden bu siteden daha öncesinde bana yardımcı olan abilerim vardı sağolsunlar yine onların yardımını ve bilğilerini paylaşmalarını bekliyorum. meseleme geleyim ben egzozlarımı boş boru yapacağım ek olarak sökülebilir susturucu ( ses seviyesini toklaştırmak amaçlı ) takıcam fakat egzozumu paslanmaz dan mı yoksa siyah borudan mı yapsam diye düşünüyorum paslanmazda krom kaplama sıkıntı ve saglıksız dıye duydum sıyah yap dediler ( söyleyenlerde emin değiller ) kullanım sonrası sararma olmaması için hangi malzemeyi önerirsiniz motorum krom kaplı parçaları olduğu için krom kaplanmasıda uygun olucaktır benim için acabalarım var onlarda kromu sıcaktan dolayı catlatırmı atarmı diye bu konu hakkında bilğiye sahip arkadaşlar yönlendirir iseler beni sevinirim.
![]()

adım emre 22 yasındayım bursa/orhangazide tekniker olarak çalışıyorum ve ıkamet ediyorum 4 ay kadar önce yamaha dragstar 650 aldım 2003 model bu benim ilk motorum daha öncesinde hiç bir motor tecrubem olmamıştı. 2 bucuk ay kadarda fabrıkaya gıtmeye başladım motorumla artık ehliyeti henüz alamadık temmuzda sınavım. Daha öncede kayıtlıydım bu forma ama sıfremı unutmusum yeni üyelik açmak zorunda kaldım o yüzden bu siteden daha öncesinde bana yardımcı olan abilerim vardı sağolsunlar yine onların yardımını ve bilğilerini paylaşmalarını bekliyorum. meseleme geleyim ben egzozlarımı boş boru yapacağım ek olarak sökülebilir susturucu ( ses seviyesini toklaştırmak amaçlı ) takıcam fakat egzozumu paslanmaz dan mı yoksa siyah borudan mı yapsam diye düşünüyorum paslanmazda krom kaplama sıkıntı ve saglıksız dıye duydum sıyah yap dediler ( söyleyenlerde emin değiller ) kullanım sonrası sararma olmaması için hangi malzemeyi önerirsiniz motorum krom kaplı parçaları olduğu için krom kaplanmasıda uygun olucaktır benim için acabalarım var onlarda kromu sıcaktan dolayı catlatırmı atarmı diye bu konu hakkında bilğiye sahip arkadaşlar yönlendirir iseler beni sevinirim.
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)
Tekrar hoşgeldin motorun da hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş