Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Question Egzoz Krom kaplama

Merhaba arkadaşlar, kendimden kısaca bahsedeyim lak diye dalmış olmayayım adım emre 22 yasındayım bursa/orhangazide tekniker olarak çalışıyorum ve ıkamet ediyorum 4 ay kadar önce yamaha dragstar 650 aldım 2003 model bu benim ilk motorum daha öncesinde hiç bir motor tecrubem olmamıştı. 2 bucuk ay kadarda fabrıkaya gıtmeye başladım motorumla artık ehliyeti henüz alamadık temmuzda sınavım. Daha öncede kayıtlıydım bu forma ama sıfremı unutmusum yeni üyelik açmak zorunda kaldım o yüzden bu siteden daha öncesinde bana yardımcı olan abilerim vardı sağolsunlar yine onların yardımını ve bilğilerini paylaşmalarını bekliyorum. meseleme geleyim ben egzozlarımı boş boru yapacağım ek olarak sökülebilir susturucu ( ses seviyesini toklaştırmak amaçlı ) takıcam fakat egzozumu paslanmaz dan mı yoksa siyah borudan mı yapsam diye düşünüyorum paslanmazda krom kaplama sıkıntı ve saglıksız dıye duydum sıyah yap dediler ( söyleyenlerde emin değiller ) kullanım sonrası sararma olmaması için hangi malzemeyi önerirsiniz motorum krom kaplı parçaları olduğu için krom kaplanmasıda uygun olucaktır benim için acabalarım var onlarda kromu sıcaktan dolayı catlatırmı atarmı diye bu konu hakkında bilğiye sahip arkadaşlar yönlendirir iseler beni sevinirim.

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Foruma önceden üye olduğun belli ; g leri ğ olarak yazmandan eminim herkes anlamıştır Tekrar hoşgeldin motorun da hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş Soruna gelecek olursam o konuda bilgim yok ustalar en kısa zamanda yardımcı olurlar
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

xxx
    at
     Honda Shadow Spirit 2009
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hocam tekrardan hoşgeldin adaşmışız.
    konuya dönmek gerekirse mangal(barbecue BBQ) boyaları oluyor 1200 derecelere kadar dayandığı yazılı ama headera yakın kısımda ortalama kullanımla 6 hafta sonra bunlar renk değiştiriyor yanıyor vs.

1200 derecelik mangal boyaları egzosun uç kısımlarında kullanılabilir diye düşünüyorum.

headera yakın kısımlarda 1500 derecelik seramik boya kullanılabilir.

not1: ben denemedim verdiğim bilgiler araştırmana yön verebilmek için
    not2: verdiğim dereceler muhtemelen fahrenheit cinsinden

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,691
    Beğenilmiş
    7,113
    Merhaba Emre aramıza tekrar hoş geldin
    eski nicki bana söyle şifreni yenileyeyim eski nick ile devam edersin 2 üyelik olmaz
    Egsoz konusunda krom kaplamanın 3 kalitesi var en kalitelisi kararma sararma yapmaz ama pahalıdır daha ucuz olan alt kalitelerde hafif sararma yapıyor
    istersen siyah yapabilirsin ısıya dayanıklı özel boyalar var
    bir seçenekte bez sargı yapabilirsin

Bilğiler için teşekkür ederim arkadaşlar, Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan korusun sağolun. Celil abi dediğin o kalite olayını bir araştırayım ben büyük ihtimalle krom yaptırıcam bez yada koyu renkli egzozun kromlu motorda güzel durucağını pek sanmıyorum, eski kullanıcı adımda ylmz 'di tekrar sifre almaya çalıştım fakat sistem vermedi bu arada bursada bu işi iyi yapan bir yer varsa adres alabilirsem sevinirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)