LS2 FF370 kask aliexpress'den geldi.. Güzelce havalı bir çeşit plastik( yastık ) ile iyice sarılmış. Paketleme başarılı geldi bana. En küçük bedenleri olan L beden istemiştim ( 54-56 cm kafa çevresi olarak gösteriliyordu, asyalıların L beden kafası bizim m beden gibi neredeyse ). O bile çok az büyük gibi geldi bana. Bir de İç yastıklar genişleyince nasıl olur bilemiyorum. Ancak kask bildiğiniz ls2 ff370 ( Türkiyede 275 tl, aliexpressten 177.08 tl) , foto eklerim bilare.
Montu ikinci el altım 180tl'ye( sıfırı 270 tl), kırmızı siyah Venom Dynamic(M beden). İçfile dikişlerinde birkaç sökük var ama basitçe halledilirler. Onun dışında temiz görünüyor. Eksiği yok ( bildiğim kadarıyla, omuz, dirsek sırt korumaları falan tamam )
Eldiveni yine montu aldığım arkadaştan aldım, ikinci el olarak, onu da 20tl'ye verdi montu alınca. Scoyco mc14 yazlık eldiven( sıfırı 60 tl).
Böylece kask-mont-eldiven olayını normalden çok daha uygun fiyatlı şekilde kapamış oldum. Şimdi sadece korumalı tech90 pantolon almak kaldı.
Ha bir de halen motorsiklet alıcam, İstanbul'da olsam çoktan almıştım sanırım, ancak Ankara'nın olanakları kısıtlı oluyor, özellikle ikinci elde.

Bajaj Pulsar 200NS Fi
Ankara
0 Rh (+)
, omuz, dirsek sırt korumaları falan tamam )