Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Anarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozan can doğan
    e ticaret uzmanı
     daytona 350 e 6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhabalar... Daytona 350E-6 Marş Sorunu Destek

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,

Ben ozan, İzmirliyim izmirde yaşıyorum. Bir ay kadar önce 3200 Km'de bir 350 E-6 satın aldım. Kendisi ilk motorum olmakta.

Aldığımdan beri sürekli kullanıyorum. Geçen hafta bir çevre yolu yolculuğu akabinde semtime girerken ışıklarda birden stop etti akabinde marşa dokunduğumda hiçbir tepki alamadım.

Hemen gidonun alt kısmında bulunan kabloları ufak bir kurcalama sonucu yeniden elektrik gitmeye başladı. Ve moturumu çalıştırmayı başardım.

Yeni bir motor kullanıcı olarak pek bir ustada tanımamanın verdiği dezavantajla bir arkadaşım aracılığı ile bir ustaya gittim ve kabloları komple bağırsak gibi dışarı çıkarıp kurcaladı yerine geri topladı ve çalıştı motorum. Lakin hafta sonu izmir kuş adası yolu yaptım ve motor ustaya gitmeden önceki halinden bile kötü oldu marşa her dokunduğumda çok cılız bir ses geliyor fakat motoru çalıştıramıyorum.

Bu gün aküyü pirizden şarj ettim sabahtan. Öğlen gibi çalıştı fakat çok garip bir sesle tepki veriyor.

Önerileriniz çok yardımcı olacaktır.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
    Konu Anarchy tarafından (20.Mayıs.2014 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,788
    Beğenilmiş
    7,000
    Merhaba ozan aramıza hoş geldin
    Yeni spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    Makinanın sıkıntısı siğorta ayakları oksit yapmış temassızlık yapıyor olabilir veya kablolarda temassızlık olabilir oynatınca tesadüfen çalışabilir
    Akünün bitmiş olması makinanın şarz etmediği anlamına geliyor öncelikle siğortayı kontrol et siğortadan değilse konjektörden olabilir
    Bunlar dışında makinanın anormal çalışması tek buji bozulmuş olabilir motor sıcakken egsozları kontrol et soğuk olan varsa o tarafın bujisi patlaktır
    İşallah kısa sürede sorunu bulursun kolay gelsin

Anarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozan can doğan
    e ticaret uzmanı
     daytona 350 e 6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlginiz için çok teşekkür ederim.

Güzel bir aile var burda görebildiğim kadarıyla yardımlaşma çok hoş. Forumda mümkün olduğunca bulunmaya gayret edicem. Dün genel anlamda bir kaç post okuma şansım oldu çok güzel bir diyalog ve düzgün bir seviye kendini belli ediyor.

İzmir ayaklı organizasyonlara mümkün olduğunca katılmak isterim.

İyi forumlar...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler