Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    laceta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner erdem
    alüminyum doğramacı
     dd 250 e -10 Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

motorum vuruk olabilirmi

hocam şimdi benim motorun dıreksyon cok tıtrıyor ve on tarafında gıdonun tam altındakı catalın orda kaynak var bı demır parcası orgınal demırı ama kaynaklar sonradan gıbıme geliyor bi motorcu arkadasım bu vuruk dedı yolda gıderkende dıreksyonu hafıften bırak tut yap dedı hemen kırar dedı denedım hakıkatten dırekson 1 sanıye dayanmadan kırılıyor saga dogru bugun motorcuma goturdum vuruk yok olsa anlarım dedı bana guven dedı tıtremeyı falanda halledıcekmıs ne dusunuyorsunuz he bıde 190 kilo ıkı kısı bındık motora bugun 200 kg tasır muhabbetı hıkayeymıs arka lastık cokme sonucu yarıldı yenı lastık alıcam :(

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı laceta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam şimdi benim motorun dıreksyon cok tıtrıyor ve on tarafında gıdonun tam altındakı catalın orda kaynak var bı demır parcası orgınal demırı ama kaynaklar sonradan gıbıme geliyor bi motorcu arkadasım bu vuruk dedı yolda gıderkende dıreksyonu hafıften bırak tut yap dedı hemen kırar dedı denedım hakıkatten dırekson 1 sanıye dayanmadan kırılıyor saga dogru bugun motorcuma goturdum vuruk yok olsa anlarım dedı bana guven dedı tıtremeyı falanda halledıcekmıs ne dusunuyorsunuz he bıde 190 kilo ıkı kısı bındık motora bugun 200 kg tasır muhabbetı hıkayeymıs arka lastık cokme sonucu yarıldı yenı lastık alıcam :(
    Motorun teknik özelliklerinde max 150 kg yazar.Gidon kırılma olayı spyder modelinde normal diye biliyorum.Teker için geçmiş olsun.:?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Caner makina kazalı olsa bakan usta anlardı spyderlerde ön maşa çok ileride olduğundan akar düz yola denk gelmezse sağa sola çekme yapar
    lastik konusunda bizim lastikler 200 kğ yu rahat taşır ama amortisör ayarları uygun değilse lastik çamurluğa sürter ve lastiği yarabilir amortisör ayarlarını yaptır geçmiş olsun

caner erdem
    alüminyum doğramacı
     dd 250 e -10 Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Suanda yapiliyor abi hatta extradan yukseltme uygulanacak nolur nolmaz

caner erdem
    alüminyum doğramacı
     dd 250 e -10 Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi brnim makinanin lastigi normallerden kalinmis adam amartsotu maxa ayarlamis ama yetmemis extradan yukdeltemem bu motoru diyor :/

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı laceta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi brnim makinanin lastigi normallerden kalinmis adam amartsotu maxa ayarlamis ama yetmemis extradan yukdeltemem bu motoru diyor :/
    Ayar maksimumsa ayarla birşey yapılmaz ama üzerine orjinalden kalın lastik takıldığı için extra sürtme yapıp lastiğı yarmıştır orjinal 160 taban lastik takınca aynı olmaz kurtarabilir lastiği takıp deneme yapmak lazım olmazsa benim aklıma teorik bir fomül geliyor ama yapılabilirmi ustayla görüşmek lazım lastiğin çamurluğa değmesini engelleyecek belli bir noktada esnemeyi kesecek stoper kalın lastik takoz uydurulabilirse olabilir belki kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)