Değerli kardeşim Agreus.Tabiki amaç burada her forumda seviyeyi ve kaliteyi korumak.Dediğin gibi daha sayı artacak belki seyyar satıcılar bile girecek buraya :D fakat burada oy kullanmanın bize getireceği zarar nedir ben onu anlamadım.Şöyle bir örnek vereyim.Ben merkezi İzmirde olan çok kaliteli bir gruba üyeyim.Adı Türk Motorize Birliği buraya üye olmak katılım formunu doldurmakla olmuyor.Ya grub içinden çok iyi bir referansın olacak yada aile olacaksın.Tüm üyeleri işi gücü olan saygın insanlar ve aralarına alacak kişileri kendileri ve yöneticileri seçiyor.Toplam aktif üyesi 130 civarında ağnanacakmı birlikte gezilecekmi birlikte hareket ediyorlar.Kalitenin dahada artması için birlik kasası bile kurulacak ve aidatlı bir sisteme geçilecek.Harika bir grup.Şimdi olay bu 130 aktif katılımcısı olan bu birlik ankatte en son 370 oy almıştı.Demekki birlik dışından bile duyupta bu birliğe ve üyelerine imrenenler var.Bu ne güzel bir başarı insanın adından iyi bir şekilde söz ettirmesi.Takrar düşünün derim.agresus Nickli Üyeden Alıntı

HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)