Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 497 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin tuna
    inşaat mühendisi
     Yamaha dragstar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Başkan ve Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum. Gezi ve organizasyonlarımızda gereken dikkat gösterilmektedir. Ama başlığa dikkat edicek olursak bu İstanbul Ani buluşmasıdır. İstanbul ani buluşma başlığı altında yazılan mesajlarla arkadaşlarımızın planlı yada plansız bir araya getirme buluşma olayıdır. İstanbul Ani buluşmalarında herhangi bir gezi aktivite planlı olarak yapılmadığından Başkan ve Yönetim kurulu üyelerimize bildirilme zorunluluğu yoktur. Teşekkürler.

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı dragendo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan ve Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum. Gezi ve organizasyonlarımızda gereken dikkat gösterilmektedir. Ama başlığa dikkat edicek olursak bu İstanbul Ani buluşmasıdır. İstanbul ani buluşma başlığı altında yazılan mesajlarla arkadaşlarımızın planlı yada plansız bir araya getirme buluşma olayıdır. İstanbul Ani buluşmalarında herhangi bir gezi aktivite planlı olarak yapılmadığından Başkan ve Yönetim kurulu üyelerimize bildirilme zorunluluğu yoktur. Teşekkürler.
    Raptor Riders grubu adına yazılan çizilen yapılan herşeyden Başkan ve Yön.Kur haberdar edilip onay alınmak zorundadır.Bireysel buluşmalar ve görüşmeler forum üzerinden yapılamaz(zira ani buluşma başlığı kaldırılacaktır) engin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)