Gec katildim ama guzel bir geceydi gelen herkese tesekkurler birdahaki ani bulusmada gorusuruz![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)Gec katildim ama guzel bir geceydi gelen herkese tesekkurler birdahaki ani bulusmada gorusuruz![]()
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)cok guzel bi bulusmaydi, organize eden orada olan tum arkadaslara cok tesekkurler. sohbetimiz motor kullanmaktan daha keyifliydi
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)çok güzel bir buluşma oldu herkezin yüreğine sağlık herkeze çok teşekkür ediyorum birdahaki buluşmayı iple çekiyorum![]()
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Çok eğlenceli bol muhabbetli bir geceydi. Katılan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda yine tekrarlıcaz , motor sevdası sizlerle çok daha güzel![]()
hyosung gv 250
istanbul
A Rh (+)katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum çok güzel bi akşamdı kısa bi muhabet geçti ama üsteliyelim ist rr ailesi olarak halı saha maçı yapalım :d bide celil abi futbolcu pozumuzu forumda paylaşabilirmisin abi elalem kadro görsün :D
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Bir saatlik uykuyla işe gidecek olmama rağmen birdaha olsa reddetmeyecegim bi buluşma oldu herkezin yüreğine sağlık![]()
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Sabaha kadar takıldınız mı yavv,vallahi bravo
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)resimler cok sugar
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)güzel bi buluşma oldu dün akşama kadar uyudum..
celil abi siz sıyırdınız ben ben yakalandım fena ıslandım ama olsun bu buluşmaya değerdi...
tekrar buluşmak üzere...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)