Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 497 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,630
    Beğenilmiş
    7,107
    Evet Arkadaşlar Bende gelicem ve geniş katılım istiyorum forumumuz için bazı kararlar alınacaktır ve bunda herkesin katkısının olmasını istiyorum
    10 eylül akşamı saat 20:00
    Bakırköy sahil yolunda motogarage cafe
    Adres :
    Sahil yolundan aksaray topkapı yönünden gelenler : Bakırköyden önceki son çıkış olan veliefendi çıkışını geçer geçmez sağda oto galerilerin olduğu yerde
    E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye öıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda
    Sahil bakırköy istikametinden gelenler : Bakırköy sahildeki ido yu topkapı yönünde geçin ilk sağdan köprü üzerine çıkıp U dönüş yapıp sahil yolu dönüş yönüne girin hemen sağda oto galerilerin yanında

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Arkadaşlar Bende gelicem ve geniş katılım istiyorum forumumuz için bazı kararlar alınacaktır ve bunda herkesin katkısının olmasını istiyorum
    Adres :
    Sahil yolundan aksaray topkapı yönünden gelenler : Bakırköyden önceki son çıkış olan veliefendi çıkışını geçer geçmez sağda oto galerilerin olduğu yerde
    E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye öıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda
    Sahil bakırköy istikametinden gelenler : Bakırköy sahildeki ido yu topkapı yönünde geçin ilk sağdan köprü üzerine çıkıp U dönüş yapıp sahil yolu dönüş yönüne girin hemen sağda oto galerilerin yanında
    Gelmek isyeyip yolu bulamayanlar için ben o gün klavuzluk yaparım daha kolay ortak noktada buluşup goturebilirim cafeye nasılsa işsizim bu aralar saygılar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,630
    Beğenilmiş
    7,107
    Adres :
    E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye çıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Kurucu Başganımızda teşrif edecekmi acaba?

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kurucu Başganımızda teşrif edecekmi acaba?
    Alper abi kesin gelir ya

erdincc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdinç Kayan
    DEKORASYON TASARIM
     Suzuki marauder VZ 800
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Her hangı bı sorun bı degısıklık yok ıns nezamandan berı beklıyordum saat 8 de kısmetse oradayım ve ben kımseyı tanımıyorum umarım yabancılık cekmem bu güven oto flan var orası sanırım van kahvaltısı flan var orada bulusma heralde dogrumu anlamısım çarşamba aksamı saat 8

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı erdincc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her hangı bı sorun bı degısıklık yok ıns nezamandan berı beklıyordum saat 8 de kısmetse oradayım ve ben kımseyı tanımıyorum umarım yabancılık cekmem bu güven oto flan var orası sanırım van kahvaltısı flan var orada bulusma heralde dogrumu anlamısım çarşamba aksamı saat 8
    Cok dogru anlamissin abi vam sofrasinin hemen yani yabanciliktan yana suphen olmasin herkez cok sicak kanli ve samimidir kisa surede uzun yillardir muhabbet ettigin arkadaslarin gibi olacaktir yenileri dislama gibi bir durum soz konusu degil grupta yani anlicagin RR ailedir candir yarin aksam 8 de gorusmek uZere abi

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı erdincc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sen Küçükçekmece de mi oturuyodun ??

erdincc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdinç Kayan
    DEKORASYON TASARIM
     Suzuki marauder VZ 800
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ewet küçükçekmecede

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)