Moto Garage Cafede yarın akşam RR Kulüp toplantısı için yer ayırtılmıştır. İsteyenler artçı arkadaşlarınıda getirebilirler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Moto Garage Cafede yarın akşam RR Kulüp toplantısı için yer ayırtılmıştır. İsteyenler artçı arkadaşlarınıda getirebilirler.
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Listemi yapsak acep![]()
2012 250E 9B KLASİK
İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
0 Rh (+)Ah ehliyet vah ehliyetNe zaman bu başlık yukarı da olsa içimden böyle geçiyor :=)
neyse test e girdik 27 sinde uygulamalısı kaldı.
Sürücü kursu sağolsun kayıt etmemiş beni bir sonraki döneme kaldım :( Ehliyeti bir alayım ilk işim direk ani buluşmalara katılmak olacak![]()
Konu Gorgonzolat tarafından (09.September.2014 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
RR Spyder 250
istanbul
B Rh (-)Bende geldim istanbula buluşmalara katılmak istiyorum ama yolları pek bilmiyorum mecidiyeköyden buluşma yerine nasıl gelebilirim?
RR Spyder 250
istanbul
B Rh (-)Bana harita üzerinde bi nokta belirlerseniz buluşabiliriz sanırım buldurabilirim![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Evet Arkadaşlar Bende gelicem ve geniş katılım istiyorum forumumuz için bazı kararlar alınacaktır ve bunda herkesin katkısının olmasını istiyorum
10 eylül akşamı saat 20:00
Bakırköy sahil yolunda motogarage cafe
Adres :
Sahil yolundan aksaray topkapı yönünden gelenler : Bakırköyden önceki son çıkış olan veliefendi çıkışını geçer geçmez sağda oto galerilerin olduğu yerde
E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye çıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda
Sahil bakırköy istikametinden gelenler : Bakırköy sahildeki ido yu topkapı yönünde geçin ilk sağdan köprü üzerine çıkıp U dönüş yapıp sahil yolu dönüş yönüne girin hemen sağda oto galerilerin yanında
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kurucu Başganımızda teşrif edecekmi acaba?![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Yer tarifi için link http://harita.yandex.com.tr/?um=spjJ...tFRAZ5pI&l=map
Konu Ömer tarafından (09.September.2014 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)