Bilindiği üzere istanbul e 5 üzerinde artık hemen hemen her nokatada camera radarlar var.Hız limiti ise 70vede radardan geçerken 70 ile geçmen yetmiyor iki radar arasındaki mesafeyi hesaplayıp yol boyunca 70 geçmişmi ona göre ceza yazıyor.İşin güzel tarafı radarlar hep aracın önündeki plakayı not alıyor ama bizim hiçmirimiz motorunun önünde plaka yok Allah'a çok şükür.Sorum şu olacak acaba hiç bu radarlardan ceza yiyen oldumu valla ben önde plaka olmadığından ötürü hiç bakmıyor kafama göre 90, 100, 110 ,120 Allah ne verdiyse gidiyorum e 70 lede gitmek adamı bayıyor yetmedi 70 le gitsen hep yanından vızır vızır geçiyorlar geçerkende gaza bassana dercesine sellektör vede ters bakışlara maruz kalıyorum.

regal raptor spyder 250
istanbul
A Rh (+)
vede radardan geçerken 70 ile geçmen yetmiyor iki radar arasındaki mesafeyi hesaplayıp yol boyunca 70 geçmişmi ona göre ceza yazıyor.İşin güzel tarafı radarlar hep aracın önündeki plakayı not alıyor ama bizim hiçmirimiz motorunun önünde plaka yok Allah'a çok şükür.Sorum şu olacak acaba hiç bu radarlardan ceza yiyen oldumu valla ben önde plaka olmadığından ötürü hiç bakmıyor kafama göre 90, 100, 110 ,120 Allah ne verdiyse gidiyorum e 70 lede gitmek adamı bayıyor yetmedi 70 le gitsen hep yanından vızır vızır geçiyorlar geçerkende gaza bassana dercesine sellektör vede ters bakışlara maruz kalıyorum.