Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ali clay
    Öğrenci
     yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Tanışma... birde isteğim var :)

merhaba değerli forum üyeleri , dostlar , arkadaşlar , abiler ...
    17 yaşında istanbul da yaşıyan sıradan bir chopper aşığı , öğrenciyim , regal raptor spyder motorları hayalimdeki chopper desem yeridir , abimle oturduk konustuk hazır yazda geldi okullara veda , bana 3-4 binlik bi bütcesi olduğunu ona göre bişeyler bakmamı söyledi , aklımda her zaman olduğu gibi spyder var tabi ... biraz umutsuzum ama elimden de fazla para çıkmayacak , belki aranızda yüksek cc motora geçmek isteyip , acil paraya sıkışık yada herhangi bir sebeple can ciğer motorunu satmak isteyen gözü tok spyder sahipleri varsa ben burdayım , yabancıya gitmesin , oğlunuzun abisi olurum her zaman da istanbuldaysanız gelip alır motoru anılarınızı tekrar yaşarsınız takılırsınız , benim için problem olmaz söyleyeceklerim bu kadar hepinize selam olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Ali aramıza hoş geldin
    RR spyder çok karizmatik bir kasa fakat en ucuz oda denk gelirse 6-7 bin tl den aşağı sağlam makina bulamazsın malesef senin bütçene küçük klasik kasa orta karar makinalar olabilir inşallah sende gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşursun

ali clay
    Öğrenci
     yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk eyvallah sağolasın denemekte fayda vardır dedik, hadi inşallah

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı aliclay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba değerli forum üyeleri , dostlar , arkadaşlar , abiler ...
    17 yaşında istanbul da yaşıyan sıradan bir chopper aşığı , öğrenciyim , regal raptor spyder motorları hayalimdeki chopper desem yeridir , abimle oturduk konustuk hazır yazda geldi okullara veda , bana 3-4 binlik bi bütcesi olduğunu ona göre bişeyler bakmamı söyledi , aklımda her zaman olduğu gibi spyder var tabi ... biraz umutsuzum ama elimden de fazla para çıkmayacak , belki aranızda yüksek cc motora geçmek isteyip , acil paraya sıkışık yada herhangi bir sebeple can ciğer motorunu satmak isteyen gözü tok spyder sahipleri varsa ben burdayım , yabancıya gitmesin , oğlunuzun abisi olurum her zaman da istanbuldaysanız gelip alır motoru anılarınızı tekrar yaşarsınız takılırsınız , benim için problem olmaz söyleyeceklerim bu kadar hepinize selam olsun
    al dd 250 9b bi sonraki sene ustune 1-2 bisi biriktir spydera gecersin ;) firsatin varken bi yerden basla
    CELIL Abi degilimki bileyim...

At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die

Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)

ali clay
    Öğrenci
     yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    En son onu yapıcam lakin biraz daha bekleyesim geliyo , zamanında 4.500 e 4.700 görmüşlüğüm vardı bir kaçtane ... bana da zaten öyle ahım şahım bir şey lazım değil ne uzun yol yapıyorum ne de sık sık binebilirim , alıcağım motor pek de yorulmaz zaten usta ,sakin sakin ağırdan ağırdan tadını çıkararak dolaşırım diye düşünüyorum , onun içinde 10 numara motor hayali kurmuyorum , etimiz ne butumuz ne sanki

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin kardeşim,

Dediğin fiatlara spider zor.
    İkinci el, kilometresi yüksek ve belki 7 yaşlar civarı bulabilrsin ancak ona da yapacağın masrafları da hesaplarsan yeni makina fiatına denk gelecektir.

Forum sponsorumuz motorsikletçim de 4 bin tl ya 150 cc RR var.Tavsiyem sana o olacaktır. Klasik bir chopper modelidir o da.Hem de sıfır motor olacağından uzun yıllar kullanabileceksin masrafsız bir şekilde elindeki bütçe ile.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Hoşgeldin Ali.
    Sezon sonunu beklersen fiyatlar biraz düşer. Dediğin fiyatlar yine olmaz ama; belki yakın birşeyler düşer. Ama sezonu kaçırmış olursun bu durumda da. :|

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)