Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yardım

EMRE TUNA
    kamu yöneticisi
     regal raptor 250 spider
     tekirdağ çorlu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

yardım

arkadaşlar benim bi sorunum var motorum regal raptör 150 2e deponun altın serçe parmağı kadar bu uzuntı küçük bi boru var ınce ve burdan benzin atıyor baglatı yerını bulamıyorum bilen biri varsa bu borunun nereye bagladıgını bılen varsa yazabılır mı bir kaç kişiye danıştım katalizore bağlanıyordur dıyor.... ve katalizör ucuda boşta bu arada orada da bi hortum cıkışı var oda boşta duruyor yaşadığım şehir de motorsiklet ustası bulamıyorum yardım ederseniz çok sevinirım şimdiden çok teşşekur ederim herkese ALLAHA emanet olun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,788
    Beğenilmiş
    7,000
    Merhaba Emre tarif ettiğin yerde depo tahliye çıkışı var ucundan bir hortum çıkıp motorun atından yere boşa sarkar ama ordan depo yan yatmadıkça benzin gelmez

EMRE TUNA
    kamu yöneticisi
     regal raptor 250 spider
     tekirdağ çorlu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi geliyo hemde sakır sakır benzın akıyo ya...dım dık duruyorum oynatmandan hatta motor bıle calısmıyo ama ordan devamlı benzın atıyordu bende legım yaptım kapattım bı kısıye daha danıstım oda karbıretore gıdıyo dedı napıcagımı sasırdım ya

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,788
    Beğenilmiş
    7,000
    Alıntı SÜRÜCÜ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi geliyo hemde sakır sakır benzın akıyo ya...dım dık duruyorum oynatmandan hatta motor bıle calısmıyo ama ordan devamlı benzın atıyordu bende legım yaptım kapattım bı kısıye daha danıstım oda karbıretore gıdıyo dedı napıcagımı sasırdım ya
    Benzin gelmesi gereken tek yer karbiratöre giden yedek depo musluğu çıkışı onun dışında benzin gelmemesi lazım deponun içinde bir tersklik var benzin gelen yer deponun içindeki hava basıncının çıkması için yani deponun nefes alması için olan çıkış benzin geliyorsa kapatmaktan başka çare yok ama depo hava alamaz vakum etisi yaparsa benzin olduğu halde benzin yokmuş gibi motor boğulur stop eder öyle olursa depo kapağını aç kapa bir süre düzelir kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)