Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Uğur Güler
    Öğrenci
     Regal raptor ddE 150
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Gaz kolu ve Bursa

Merhaba arkadaşlar cuma günü bursaya gitmiştim ve bu gece döndüm,gidiş ve gelişte de yağmur altındaydım her neyseki yağmurluklar korudu. ortalama 450 km yol yaptım 1500 bakımından sonra. Yolda motorla alakalı büyük bir sorun cıkmadı allaha şükür eskısehıre döndüm. Fakat bazı süratlerde motor boguluyor gibi oluyor gazı veriyorum yavaşlıyor. Sanki pislik gelmiş gibi bi yerine onu atmaya calısıyormus gibi lakin motor 1800 lerde daha bu ne pisligi olsun :/ ve gaz kolum 3 santım dısarı dogru uzadı. Bunlar neden olabilir ?? Buda bursa yolcugundan bir fotoğraf

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Merhaba Uğur yağmurlu maceralı bir sürüş olmuş
    Gaz yememe sıkıntısı dediğin gibi karbiratöre pislik gelmesinden olabilir bir süre sonra kendi atabilir atmasa servisin depo ve karbiratörü temizlemesi gerekebilir bunun dışıda
    yağmurda yol aldığın için bujiye su gelmiş olabilir ondan yapar kuruyunca geçer geçmiyorsa karbiratöre baktırırsın birde nadiren 1-2 makinada olan başka bir durum var benzin deposu hava tahliye kanalı tıkanmış olabilir o zaman depo nefes alamaz ve gaz yüklenince benzin akışını keser o anda depo kapağını açasan depo hava alır normale döner bu olasılığıda gerekirse kontrol edersin kolay gelsin

Uğur Güler
    Öğrenci
     Regal raptor ddE 150
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim bilgi için ayrıca gaz kolunun uzamasında bir bilgin varmıdır abi acaba? gaz kolunun yarısı boşta bildigin dışarı dogru uzadı.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Alıntı zendarr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim bilgi için ayrıca gaz kolunun uzamasında bir bilgin varmıdır abi acaba? gaz kolunun yarısı boşta bildigin dışarı dogru uzadı.
    Gaz kolunun başında denge topuzu vardır gidona vidalıdır onun vidası düşerse denge topuzu yerinden çıkar ve gaz kolu yerinden dışarı kayar onu kontrol et kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)