Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Eyüp Becerir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eyüp Becerir
    Yönetici
     Yamaha MT 07 ABS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ганник Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm yorumlara teşekkür ederim...İsin gerçeği sabahki soğuklar son iki aydır beni bezdirdi... Kat kat giyinmek de istemiyorum...Arastırmaya devam ediyorum...Peki aramızda hiç motorunu sabah kullanan yada soğuk havalarda kullanan yok mu? Yada uzun yola gidiyorsunuz ne yapıyorsunuz? Her türlü hava ile karşılaşmak mümkün... Yazın birtek deri yelekden bahseden arkadaşlar var...Biz Turkler her ne kadar emniyeti düşünmeyen bir sey olmaz diyen insanlar olsak da arabalar tarafından sıkıştırılma veya bir anlık dalginlik cok buyuk seylere -özellikle motorsiklet de- neden olmazmi? Kazakistan'da yıllarca kalmis biri olarak emniyet kemeri zorunluluğu getirilir getirilmez 1-2 hafta içinde herkesin uyduğunu gördüm. Hatta soforlerin nasil birbirini uyardigini. Bir yandan emniyet diğer yandan agirlik hissi, özgürlük hissi. Sokak arası motorsiklet kullanmak ile trafik biraz farkli gorunuyor bana. Bu yorumlarımi yeni başlayan birisi olarak alıp yanlıslarimi düzeltirseniz sevinirim.
    Ben soğuk havalar için Revit Enegry montunu kullanıyorum. özellikle içliğini giydiğim zaman üst tarafımda herhangi üşüme olmuyor.

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    http://www.hudsonderi.com/?urun-2-206-hl-bay-deri-ceket

linkteki montu 1.5 yıldır kullanıyorum hiç üşümedim çok sıcaklar hariç (30 derece ve + ) terletiyor ama daha düşük sıcaklıklarda motor gittiği müddetce sorun yok ama tabi durur durmaz terleme başlıyor onu da durunca çıkarmak lazım ben bagaj lastiği ile motora bağlıyorum durunca...

ümit turgay
    petrol müh.
     regal raptor 150
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.hudsonderi.com/?urun-2-206-hl-bay-deri-ceket

linkteki montu 1.5 yıldır kullanıyorum hiç üşümedim çok sıcaklar hariç (30 derece ve + ) terletiyor ama daha düşük sıcaklıklarda motor gittiği müddetce sorun yok ama tabi durur durmaz terleme başlıyor onu da durunca çıkarmak lazım ben bagaj lastiği ile motora bağlıyorum durunca...

Yorum ve tavsiye için teşekkürler. Bu montlardaki havalandırma cepleri yazın işe yarıyor mu acaba?

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı ганник Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorum ve tavsiye için teşekkürler. Bu montlardaki havalandırma cepleri yazın işe yarıyor mu acaba?
    Ceplerin açık yada kapalı olması pek birşeyi değiştirmiyor ...
    Hareket halinde sorun yok, durunca terlemeye başlıyorsun ...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)