herkese meraba.Önümüzdeki 10 gün içerisinde 250 cclik reagal raptor spyder almayı düşünüyorum.Çin malı olması gözümü korkutuyo biraz. artısıyla eksisiyle bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
istanbul
A Rh (+)herkese meraba.Önümüzdeki 10 gün içerisinde 250 cclik reagal raptor spyder almayı düşünüyorum.Çin malı olması gözümü korkutuyo biraz. artısıyla eksisiyle bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Regal Raptor dd250-e 10 2012
İstanbul - Maltepe (Anadolu yakası)
A Rh (+)İyi...
(Forumun Heryerinde Onunla ilgili bilgi var biraz araştır bence)
regal raptor 250 spider
tekirdağ çorlu
A Rh (+)üstat 0 km ıse bişey olmaz devam et ama ıkıncı el ıse muhakkak bilen birine ustaya göster motoru bizim motorlar cin malı bilmem ne malı dıe aşağılanıyor ama dıyenler japon malları ile yolda kalıyor senden yardım istıyo ne olursa olsun bakarsan bağ bakmazsan dağ olur
yok
istanbul
A Rh (+)anladım. çok teşekkürler.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Sertaç aramıza hoş geldin
Önce kendini tanıtırsan seviniriz
RR çin üretimidir bir japon değildir ama diğer çin makinalarla alakası yoktur sağlam dayanılklıdır yolda kalmaz ikici el piyasası çok iyidir arkadaşların dediği gibi forumları okursan istemediğin kadar bilğiye sahip olabilirsin bulamadıklarını merak ettiklerini buradan yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz işallah sende kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun![]()
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Hoş geldin Sertaç kardeş,
Çin malı diye gözün korkmuşa benziyor)))
Yahu bu motor 1 milyoncularda satılmıyor ki)))
Piyasa da 2500-3000 tl ya 150 cc motor kakılı.Oysa Regal Raptor un 150 cc olanı ise 5 bin lira civarı.
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
yok
istanbul
A Rh (+)bilgi veren herekese çok teşekkür ederim. kendimi tanıcak olursamda eskişehirde okuyorum istanbulda oturuyorum. endişerimi giderdiniz. içim çok rahatladı.
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Bu forumda dünyanın RR kullanıcısı var ve herkes memnun motorundan.Hele bir de sürüş zevkine bir varabilsen, anlayacaksınki daha önce bindiğin motorlar sanki teneke yığınıymış)))
Sana da şiddetle bir RR tavsiye ederim)))
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
yok
istanbul
A Rh (+)ev arkadaşımın dd150e 2 si var ondan gaza geldim birazda. bunda bu kadar keyif alıyosam spyder da havalara uçarım diye düşündüm. alma kararı verdim size danıştım :D
Evet çin malı ama özgün tasarımlı her zaman söylüyorum harley veya japon alacak paran yoksa raptor bir numaradır. İkinci eli canlıdır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)