Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Anarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozan can doğan
    e ticaret uzmanı
     daytona 350 e 6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgili ağabeyler, kardeşler, arkadaşlar,

(Hitap konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz bu giriş standartlaşacal gibi )

Aranıza yeni katılmış biriyim sadece işim sosyal medya danışmanlığı olduğu için konu hakkında fikir beyan etmek istedim.

Ben mevcut rahatsızlıklarınızı ve endişelerinizi saygıyla karşılıyorum. Tecrübe edilmiş durumlar üzerinden diyalog çevirilmesi oldukça makul. Lakin yine belirtmek isterim ki önlenemez durumlar değiller bunlar.

Bir web sitesinin maliyet anlamında yükü çok komik küçük rakamlardır. Maddi kaygılara girileceği fikrine katılmıyorum. Sayfa kurucusu moderatör kar amaçlı web sayfası yönetiyor gibi değiller.

Anlatmaya gayret ettiğim şey forumun daha etkin daha geniş kullanılabilirliği, Celil Ağabey'in belirttiği durum aşikar google a yaz regal raptor ne çıkıyor? Bizim forum! Doğru mu? Doğrudur. Sonuçta ben de aynı şekilde buradayım. Ama sayfa yönetirken sorunlu insan ayıklamakda atla deve değildir.

Yönetime, fikirlerine saygım sonsuzdur. Bir fikri katkım olabilirsem ne mutlu bana. Sadece tecrübelerimi ve işimin bana getirdiği tecrübeleri paylaşmaya çalıştım.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ozan bu konunun açılması gayet iyi aslında, bazen bizlerde kendi aramızda konuşuyoruz ama elimiz bir türlü konu açmaya gitmedi nedense:mrgreen:

Çoğumuzun fikri aynı aslında ama, büyümenin getireceği artıları ve eksileri göz önünde bulundurmak lazım, ben şu anki düzeyin yeterli olduğu kanısındayım. (Şahsi Fikrim)

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emrehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de söz istiyorum.

Benim takıldığım nokta şu; "foruma katılımı arttırmak", "daha fazla kullanıcıya ulaşmak" gibi ülküler doğrultusunda ne yapılması gerektiği tartışılıyor sanki.

Arkadaşlar burada bir şey satmıyoruz. Üye olsun çamurdan olsun mantığı da gütmüyoruz.

Forumun kullanıcıyı bulmasından ziyade, kullanıcının forumu bulması bağlılığı sağlar.
    Aksi halde; yani biz "aman forumu tanıtalım, üye kazanalım" çabasına girersek; "lütfettim de üye oldum" tavrıyla gelenler olacaktır ki, bundan hiçbirinizin hoşlanacağını sanmıyorum.

Bu durumda tartışılması gereken bir şey varsa; o da forumun amacıdır. Amacımız "çoğalmak" olmamalı bence hiçbir şekilde. "Bütün RR kullanıcıları foruma üye olsun" gayreti içine girmek foruma zarar verecektir. Bütün RR kullanıcılarının foruma üye olmasında sakınca görmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama amaç edinilmesi gerektiğini düşünmüyorum bunun.

Amaç mevcut üyelerin ve kendi çabasıyla foruma ulaşanlar başta olmak üzere yeni gelecek üyelerin forumdan azami faydalanmalarını ve foruma azami katkı vermelerini sağlayarak, RR kullanıcıları arasında bir "elit kesim" oluşturmak olmalı.
    Yorumları okudukça her birinizden bir şeyler kaptım ancak Emrehan'ın yazdıkları bana oldukça cazip geldi.

En cazip gelen kısım da ;

'''Bütün RR kullanıcılarının foruma üye olmasında sakınca görmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama amaç edinilmesi gerektiğini düşünmüyorum bunun.''''

diye belirtmesi.

Dün gece yazdığımda ise sayımızın çoğalması gerektiğini, fikrim insanlar bu forumdan daha da fazla faydalanmalı şeklindeydi.Ancak Emrehan'ın yazdıklarını sakince bir düşününce mantıklı geldi.

Evet AMAÇ illaki forum kullanıcı sayısının artması olmamalı.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

xxx
    at
     Honda Shadow Spirit 2009
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    forum oldukca yavas ilerliyor bence sosyal ortamlara yapilacak yatirim iyice durdurur buralari.

forumu kapatiyoruz facebooka tasiniyoruz derseniz ok. ama forum uzerinden yururken facebooka agirlik vermek pek mantikligelmedi bana

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Anarchy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili ağabeyler, kardeşler, arkadaşlar,

(Hitap konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz bu giriş standartlaşacal gibi )

Aranıza yeni katılmış biriyim sadece işim sosyal medya danışmanlığı olduğu için konu hakkında fikir beyan etmek istedim.

Ben mevcut rahatsızlıklarınızı ve endişelerinizi saygıyla karşılıyorum. Tecrübe edilmiş durumlar üzerinden diyalog çevirilmesi oldukça makul. Lakin yine belirtmek isterim ki önlenemez durumlar değiller bunlar.

Bir web sitesinin maliyet anlamında yükü çok komik küçük rakamlardır. Maddi kaygılara girileceği fikrine katılmıyorum. Sayfa kurucusu moderatör kar amaçlı web sayfası yönetiyor gibi değiller.

Anlatmaya gayret ettiğim şey forumun daha etkin daha geniş kullanılabilirliği, Celil Ağabey'in belirttiği durum aşikar google a yaz regal raptor ne çıkıyor? Bizim forum! Doğru mu? Doğrudur. Sonuçta ben de aynı şekilde buradayım. Ama sayfa yönetirken sorunlu insan ayıklamakda atla deve değildir.

Yönetime, fikirlerine saygım sonsuzdur. Bir fikri katkım olabilirsem ne mutlu bana. Sadece tecrübelerimi ve işimin bana getirdiği tecrübeleri paylaşmaya çalıştım.

Hepinize iyi forumlar dilerim.
    Maddi kaygı derken, site ayidatı vs değil ,sorun reklam alma, sponsor alma ,ürün satışı gibi ticari faaliyetlerdir .Bu ülkede ne zaman ,işin içine para girmiş ise hırs girmiştir,ego girmiştir,çakallık girmiştir,üçkağıt girmiştir ve o iş berbat olmuştur.Bunun örnekleri saymakla bitmez.

Ayrıca öyle olduğunu düşünelim diğer siteler gibi sponsörlerimiz var,reklam verenlerimiz gırla,gelsin paralar gitsin paralar,ooooh misss fakat bu forumu açıp bir konu okuyacağımız zaman heryerde reklam zırt pırt önüne çıkıyor,reklam mı okuyacaksın, konu mu, karışıyor.Göze sokar gibi onu al,şunu al.Şok fiyat,efsane indirim,fırsatı kaçırma gibisinden abuk subuk reklamlarla boğuşmak hiç iyi olmaz.

Kaldı ki o forum siteleri o kadar para kazanmalarına rağmen bir kere olsun üyeleri yararına yani motosikletçilerin yararına bir organiazyon yapmazlar (Ben görmedim duymadım).Vahşi bir kapitalizm tutturulmuş gider.

Evet bu forum sitesi kar amaçlı ve maddi kaygı olmaksızın yönetildiği için tercih sebebi.

Son olarak ta sorunlu insan ayıklamakla ilgili bir konu geçmiş .Bu sitede,toplulukta zaten sorunlu insan yok ki.Sorunlu adam sitenin üslup ve seviyesini gördüğü zaman yaklaşamıyor bile. :mrgreen:

ozan can doğan
    e ticaret uzmanı
     daytona 350 e 6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar rica ediyorum sosyal medyayı facebook gibi taban bir platform üzerinden genellemeyelim. Facebook, sosyal medya - sosyal medya facebook demek değildir...

Bir instagram hashtag'i oluşturulsa, bir twitter hashtag'i oluşturulsa, tüm kullanıcılar günlük olarak çektikleri fotoğrafları depolamış olsa başka insanlar bunları görse yorum getirse fena olur demezsiniz diye umuyorum.

bugün nasıl hiçbirimiz mIRC, ICQ veya yonja kullanmıyorsak ilerisi için tedbirli olmak her zaman iyidir...

Forumunda bir sosyal paylaşım sistemi olduğunu zaman içerisinde blogların ön plana çıkışlarını dahada ileride yok olma ihtimalini unutmayalım...

Yinelemekte fayda görüyorum. Bu iş benim normal hayatımı devam ettirmemi sağlayan iş. Nacizane profesyonel tecrübemi paylaşıyorum.

İyi forumlar...

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maddi kaygı derken, site ayidatı vs değil ,sorun reklam alma, sponsor alma ,ürün satışı gibi ticari faaliyetlerdir .Bu ülkede ne zaman ,işin içine para girmiş ise hırs girmiştir,ego girmiştir,çakallık girmiştir,üçkağıt girmiştir ve o iş berbat olmuştur.Bunun örnekleri saymakla bitmez.

Ayrıca öyle olduğunu düşünelim diğer siteler gibi sponsörlerimiz var,reklam verenlerimiz gırla,gelsin paralar gitsin paralar,ooooh misss fakat bu forumu açıp bir konu okuyacağımız zaman heryerde reklam zırt pırt önüne çıkıyor,reklam mı okuyacaksın, konu mu, karışıyor.Göze sokar gibi onu al,şunu al.Şok fiyat,efsane indirim,fırsatı kaçırma gibisinden abuk subuk reklamlarla boğuşmak hiç iyi olmaz.

Kaldı ki o forum siteleri o kadar para kazanmalarına rağmen bir kere olsun üyeleri yararına yani motosikletçilerin yararına bir organiazyon yapmazlar (Ben görmedim duymadım).Vahşi bir kapitalizm tutturulmuş gider.

Evet bu forum sitesi kar amaçlı ve maddi kaygı olmaksızın yönetildiği için tercih sebebi.

Son olarak ta sorunlu insan ayıklamakla ilgili bir konu geçmiş .Bu sitede,toplulukta zaten sorunlu insan yok ki.Sorunlu adam sitenin üslup ve seviyesini gördüğü zaman yaklaşamıyor bile. :mrgreen:
    atilla abi döktürmüşsün yine sölediklerine bir bir katılıyorum noktasına virgülüne kadar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Ozan profosyonel bakış açısıyla çok doğru söylüyorsun sana katılıyorum ama bizler amatör ruhla kalma taraftarıyız büyüdükçe inan sorunlarda büyüyor ve bu durumda denetim kadrosunu büyütmek gerekiyor ama bu gönül işi kimseyi bu göreve zorlayamayız ben senelerdir tek başıma yeitşmeye çalışıyorum yetişemeyince modaratör arkadaşlarımızdan yardım rica ettim sağ olsunlar kırmadılar bana destek veriyorlar burdan onlara tekrar teşekkür ediyorum ama yetişemiyoruz ve inanki insanın çok büyük zamanını alıyor foruma esir kaldığım zamanlar çok fazla bir çıkarımmı var kesinlikle bir kuruş çıkarım yok ve bu işlerden bir maaşda almıyorum tamamiyle gönül işi daha öncede yazdığım gibi çok fazla kişi değil RR ailemizi benimseyecek samimi arkadaşlarımız olsun bize yeter

EMRE TUNA
    kamu yöneticisi
     regal raptor 250 spider
     tekirdağ çorlu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya bu konu ne uzadı biz bize mutlu değilmiyiz

ozan can doğan
    e ticaret uzmanı
     daytona 350 e 6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ağabey benim gözümden kaçmış yorumun

Resmen gülümsedim keyif aldım okurken... Yazan ellerin dert görmeye Ben diyaloğun keyfine bayıldım ondan gördükçe yorum getiriyorum ilgi alanımdan ötürü. Yoksa hem fikiriz tamamen...

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)