Herkese iyi akşamlar,
Abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım!
Bir sosyal medya danışmanı olarak mevzu hakkında affınıza sığınarak yorum getirmek isterim.
Forumun aktif kullanımı tabiki önemli bu sayfanın ayakta kalması konusunda hem fikiriz. Sevgili Celil Ağabeyim belirttiği kullanım şartı sıklıkla ifade edilirse forum kullanımı durmak bir yana sosyal medyanın altif kullanımı ile arttırılacaktır. Forum başlıklarının sosyal medya üzerinden küçük açıklamalar ve linkler ile paylaşılıp forumda aktif olmaya sevk edilmesi kullanıcı tarafından olumlu etki yaratacaktır.
Sosyal medyanın "daha" aktif kullanılması daha fazla kullanıcıya rr sahibine ulaşılmasını kolaylaştırıcaktır. Mevcut gençliğim sosyal medya bağımlılığı aşikardır. Bu duruma ek olarak büyüklerimiz ağabeylerimiz ablalarımızın geride kalmadığını unutmamak gerekir.
Bu kadar aile vari bir tavır söz konusuyken bu forumun daha fazla kullanıcıya ulaştırılması temel amaç güdüldüğünde olumsuz etkinin söz konusu olması çok güç.
Not: hayatım pc başında geçmek zorunda bilişimci olarak çalışıyorum. Bu nedenle evimde pc kullanmıyorum yıllardır. Telefonum ile girip foruma yazıyorum. Belli başlı hatalar yapmış olabilirim. Hoşgörünüze sığınıyorum.
Saygılar iyi forumlar...

daytona 350 e 6
izmir
A Rh (-)