Sevgili Kardeşim; tecrübem var diye yazmıyorum değerli ustalar sana zaten gerekli tavsiyeleri verecektir. Ben sadece paranı çöpe at istemediğim için yazıyorum. Elbette diğer motorsikletlere yada markalara hakaret ettiğim yok fakat öğrenci olduğunu belirtmişsin ve öğrencinin her zaman imkanları maalesef kısıtlıdır. Ben bundan 3 ay önce 250 cc RR Spyder aldım ve motor konusunda sıfır tecrübe idim(Sen mobilete falan binmişsin ,benden tecrübelisin yaniRR seni korkutmasın, ilk bakışta en çekinilen model olan Spyder bir kez kullanıldıktan sonra resmen bağımlılık yapıyor.. 100 cc demişsin vergisiz diye.. Vergisi zaten arabalarınki gibi değil ve on paket sigara parasına denk geliyor dostum. Diğer markalardan bir 100cc almak yine senin tercihin fakat daha bir ay geçmeden seni kesmeyecek ve yetersiz gelmeye başlayacak.Yaşadığım yerde bir polis memuru arkadaş farklı bir markadan 150 cc aldı ve trafikte yanyana geldikçe RR me bakıp ızdırap çekiyor
![]()
Yanlış anlama bundan yada RR den bir kazancım yok. Ben sadece eğer imkanın varsa biraz zorlayıp en azından bir 150 cc RR almanı şiddetle tavsiye ederim. Trafikte,ışıklarda bir RR ile karşılaştığında ızdırap çekmeni istemem.. Şimdiden Allah hayırlısını nasip etsin..

DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)