Gençler bi 4 5 kişi olduk gibi haberleşsek mi?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
daytona 350 e 6
izmir
A Rh (-)Gençler bi 4 5 kişi olduk gibi haberleşsek mi?
Daytona 250
İzmir - Karşıyaka
A Rh (+)valla bana uyar.. KSK ağırlıklı gibi kadro, ufak bir tanışma toplantısı yapılabilir... hem belki genel olarak izmir ekibine de bir hareket sağlanmış olur??
..Epiphone Les Paul Silverburst Custom, ESP EX-350, Washburn WG-587, Ibanez AEL40SE
..Line6 POD XT Live
..Marshall AVT-50
RR DAYTONA 250
İzmir
A Rh (+)temmuz başı gibi toplanırsak bende gelebilirim
SÜRMEN İÇİN YAŞAMAN LAZIM..ÖNCE GÜVENLİK..
daytona 350 e 6
izmir
A Rh (-)Beyler her halükarda uyum gösteririm. Temmuz başı derseniz temmuz başı yapalım.
Herkes mesai günlerini saatlerini yazsın bu ortak nokta bulalım.
Pazartesi - Cuma 09:00'dan 18:00'a Menderes'de iş yerimdeyim.
Cumartesi sabah 9 öğleden sonra 3 çalışıyorum. Gerisi ben tamamım))
Daytona 250
İzmir - Karşıyaka
A Rh (+)haftaiçi 08:30-18:30, Ege Serbest Bölge, gaziemir'deyim... haftasonları genelde çeşme-foça gezip duru :D
..Epiphone Les Paul Silverburst Custom, ESP EX-350, Washburn WG-587, Ibanez AEL40SE
..Line6 POD XT Live
..Marshall AVT-50
RR DAYTONA 250
İzmir
A Rh (+)pazar gününün her saatinde müsaitim..dediğim gibi temmuz başı motorum servisten çıkmış olur..temmuzun ilk pazarı 6 temmuz uygunsa herkes için toplanalım
SÜRMEN İÇİN YAŞAMAN LAZIM..ÖNCE GÜVENLİK..
Artık yok :(
İZMİR
A Rh (+)benim bir pazarım var diğer günler 09.00 - 19.00 işte oluyorum iş yerim KsK çarşıda belki akşam sahil turu da olabilir ?
Daytona 250
İzmir - Karşıyaka
A Rh (+)6 temmuz benim biraz muallak, yurtdışı seyahatim olma ihtimali var... yarın belli olacak, ona göre katılım durumumu bildiririm![]()
..Line6 POD XT Live
..Marshall AVT-50
daytona 350 e 6
izmir
A Rh (-)Bu sahil turu muhabbeti gayet makul bencesonra oturur bi yerde bi kahve içer ustaları çekiştiririz beyler :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)