Öncelikle Herkese selamlar.
Uzun zamandır forumunuzu takip ediyordum. Gerçekten çok yardımsever bir topluluk, öncelikle bunun için hepinize tebrikler.
Bugün itibariyle aranıza katıldım sayılır (DD 150 için kapora verdim. P.tesi teslim alacağım)
Aslında honda almak için gittiğim bir satıcıda bu motoru görünce hasta oldum, dayanamadım ve aldım. Umarım pişman olmam...
Öncelikle sormak istediğim motorum fiyatı. Motor 600km de. yani neredeyse sıfır ayarında. Eksozunun üzerindeki hafif bir oksitlenme dışında pırıl pırıl görünüyor. Motorun fiyatı 4.100 lira. Ne diyorsunuz, sizce uygun mu? (kısa sürede yükselteceğime emn olduğum için satıcıya sordum, yaz bitmeden getirirsen aynı fiyattan max 15 günde satarız diyor)
2. sorum ise kullanım ile ilgili. Ben toplasan 500-600km scooter tecrübesi olan, 20 yıllık bir otomobil kullanıcısıyım. Daha ilk vitesli motor kullanışım olacak. Satıcı vereceği 3-4 saatlik bir eğitimle gayet iyi öğreneceğimi söyledi ama dönüşlerde falan problem olacak diye korkuyorum açıkcası. İlk motor için uygun bir seçim olmuş mu?
İlginiz için şimdiden hepinize teşekkürler.
Saygılarımla...
Kısaca kendimi de tanıtayım;
Osman, yaş 35, Ankara

RR 250E-6C (Daytona)
Ankara
0 Rh (+)
öncelikle şunu belirtmek isterim 500 km scooter tecrübesi ve 20 yıllık aktif sürücü olmanın verdiği tecrübe ilk zamanlarda '' trafikte nelere dikkat edilmesi gerektiği '' konusunda oldukça işinize yarayacaktır
Şahsen ben direk daytona ile başladım daha önce motor tecrübem yoktu ve birçok arkadaş da aynı şekilde bu işe başladı yani başlangıç için gayet güzel bi seçim olmuş motorunuzu tanıdıkça daha iyi kavrayacaksınız bazı şeyleri ve bol bol zevk alacaksınız bu motordan