Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla ben daha dün ustura_01 nickli benal abiyle bir araya geldim. O da benim daytonayı görmeden önce RKS cruiser bakıyormuş. hatta fabrikasına kadar gitmiş görmüş. o da daytona'yı görünce fikri daytona ya kaydı

Ben rks cruiser ı da gördüm daytona ya da biniyorum. Bi kere daytona görsel olarak ekseri herkesin fikri daha iyi. RR 1-0 önde.İkiside çin yapım zaten. Keeway in standartları ile üretiliyorsa diyelim ki kalite olarak eşitler. 2-1 RR. Ben g.doğu da antep te oturuyorum. burda RR servisi yok ama kuba motor zaten antepli:mrgreen: Durum 2-2. Son olarak 2. el de durumu inceleyelim. Ben şimdi benim daytonayı aldığım fiyata satarım. Üstelik burda servisi olmamasına rağmen. RKS'yi ise aldığım fiyattan satmam mümkün değil.

Celil abinin dediği de doğru makineyi ömürlük binmeye almıyoruz sonuçta. er ya da geç daha iyisini zorlayacağız en azından imkanı olanlar. Dolayısıyla elden çıkarma kriteride önemli bi kriter. Yani 3-2 regal raptor:mrgreen:

Ben Celil abinin agresif olduğunu da düşünmüyorum. Kendince doğruları söylemiş uslup da kırıcı değil.

En başta kimse Celil abinin uslubuna laf etmedi, sonuçta bu Rona abiyle aralarında olan birşey kimse bir şey diyemez. Sadece fanatik bir durum sergilemesine karşı düşüncelerimi soyledim.

İkinci olarak karşılaştırmalara gelirsek, 3-2 regalden devam ediyorum. V motor olması, 3-3. Yakıt olarak daha tasarruflu olması 3-4. Anlatılana göre daha uzun dönemde sorun çıkarması 3-5. Hadi RR a su soğutmalı olmasınıda ekleyelim 4-5 oldu ? :?