Genç kardeşim sinirlenmene gerek yok. Niyetim sana laf yetiştirmek değil. Ama istersen yanlış kullandığın bir ifadeyi düzelteyim. Fanatik, Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre bağnaz olarak tanımlanmış. Girersen bakabilirsin siteye. Bağnaz'ı da şöyle tanımlamışlar aynı sitede: " Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp" Şimdi Celil abi buna göre senin deyiminle "fanatik bir durum sergilemiş" mi oluyor bunun eleştirisini sana bırakıyorum.
Sonrasında kimse Celil abinin üslubuna bir şey demedi demişsin. Yine TDK ya bakalım. Üslup TDK ya göre: "Anlatma, oluş, deyiş veya yapış biçimi, tarz" demek. Yani Celil abi'nin RR'yi savunuş tarzını, bunu yapış biçimini fanatik bulmuşsun. Yani üslubunu..
Bende "bana göre" üslubunda birşey yok demişim.
Skorlamamı da kendine göre devam ettirmişsin buna saygı duyuyorum belirlemiş olduğun kriterler kendi kriterlerindir yani subjektiftir. Tıpkı benim belirlediklerimin de subjektif olduğu gibi. Hasılı uzamasın. niyetim kimseyi kırmak, düşüncesini çürütmek değil.
Sürç-i lisan ettiysek affola.

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)