Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Rks ?

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yazdığınız markaları bilmiyorum, yorum yapamam ama en az Celil kadar RR fanatiğiyim diyebilirim.

1 aydır RR kullanıyorum hem de 150 lik ancak şundan eminim ki motoru doğru kulllanımda ve bakımları doğru zamanda yapıldığında bu RR bana en az 50 bin km gider.Ve bence 150 cc için de bu iyi diye tahmin ediyorum.Bu yüzden RR nin başka bir marka ile karşılaştırılmasına da sıcak bakmıyorum.

Bence ÇİN İŞİ JAPON İŞİ BUNU YAPAN İKİ KİŞİ ( motorsiklet ve kullanıcısı )

BUnların aralarındaki aşk ilişkisi karşılıklı saygı ve sevgiyle doğru orantılı.

Aşkını seveceksin ve ilişkinin sağlıklı yürümesi için onu sulayacaksın, besleyeceksin.

Zaman zaman ilişki bozuklukları olabilecektir, bu yüzden bu bozulmayı önceden tahmin edip vidaları sıkacaksın ki, aşk zarar görmesin.

Esmer olmuuuuşşş, zenci olmuş, beyaz olmuş, sarışın olmuş ( mat , siyah, beyaz, sarı )

Zayıf olmuuuuuş, şişman olmuş ( küçük kasa, büyük kasa ---pöhhh)

Babalar ne farkeder yahu, aşkını seveceksin ve ona bakacaksın işte.

Boşverin siz markaları

AŞKINIZI YAŞAMAYA BAKIN

NASIL OLSA TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ ŞU KISACIK ÖMRÜMÜZDE

Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Atıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En başta kimse Celil abinin uslubuna laf etmedi, sonuçta bu Rona abiyle aralarında olan birşey kimse bir şey diyemez. Sadece fanatik bir durum sergilemesine karşı düşüncelerimi soyledim.

İkinci olarak karşılaştırmalara gelirsek, 3-2 regalden devam ediyorum. V motor olması, 3-3. Yakıt olarak daha tasarruflu olması 3-4. Anlatılana göre daha uzun dönemde sorun çıkarması 3-5. Hadi RR a su soğutmalı olmasınıda ekleyelim 4-5 oldu ? :?
    Genç kardeşim sinirlenmene gerek yok. Niyetim sana laf yetiştirmek değil. Ama istersen yanlış kullandığın bir ifadeyi düzelteyim. Fanatik, Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre bağnaz olarak tanımlanmış. Girersen bakabilirsin siteye. Bağnaz'ı da şöyle tanımlamışlar aynı sitede: " Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp" Şimdi Celil abi buna göre senin deyiminle "fanatik bir durum sergilemiş" mi oluyor bunun eleştirisini sana bırakıyorum.

Sonrasında kimse Celil abinin üslubuna bir şey demedi demişsin. Yine TDK ya bakalım. Üslup TDK ya göre: "Anlatma, oluş, deyiş veya yapış biçimi, tarz" demek. Yani Celil abi'nin RR'yi savunuş tarzını, bunu yapış biçimini fanatik bulmuşsun. Yani üslubunu..

Bende "bana göre" üslubunda birşey yok demişim.

Skorlamamı da kendine göre devam ettirmişsin buna saygı duyuyorum belirlemiş olduğun kriterler kendi kriterlerindir yani subjektiftir. Tıpkı benim belirlediklerimin de subjektif olduğu gibi. Hasılı uzamasın. niyetim kimseyi kırmak, düşüncesini çürütmek değil.

Sürç-i lisan ettiysek affola.

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil Abi'm tavsiyelerin için teşekkür ederim Ben RR'ımı çoook seviyorum hatta almadan önce hiç görmemiştim bir RR. Öyle motor almak istedim Balıkesir den buldum net aracılığı ile gittim direk almaya adam garajın kapısını açtı :?::? bu mu dedim motor ? heybetli gösterişli iri ve şaşalı bir şey gördüm karşımda öyle kaldım. adamın 5 adet daha motoru var ilgi gösteremediği için satıyordu. en son 3 hafta önce bindim çalışmaya bilir dedi güldü cikleyi açmadan marşa bastı ve tek marşta içindeki canavarı uyandırdı sesi duyunca ki garaj kapalı olduğu için yankı falan offf tüylerim ürperdi İlk görüşte aşk işte. Şimdi neden bunları anlattım çünkü RR ı satmayı ne kadar sevdiğimi bilin diye. RR ı seven gören binen satamaz ben bunu gördüm bunu söylerim. RR ı sevipte başkasıyla kıyaslamak çok zor objektif olmak çook zor bence yok onun fiyatına daha iyisi var şuyu var o para ona çok demek zoruna gider adamın RR ı sürmek için yaşa yaşamak için RR cı ol diyeyim :D Celil abim saygılar
    Rks almayı neden düşünüyorum. Benim motoru 5000 tl ye rahatça satabilirim çok şükür bir RR farkı lap diye ortaya çıkıyor ben motoru mu satıyorum dediğin an 2 haftada 4700 kişi bakıp 27 kişi favorilere ekler. Almayı düşündüğüm Rks 5500 tl ye son diye makine 3000 km de 2011 model V motor enjeksiyon var. Benim RR 2006 model 30000 km ye yaklaştı HİÇ YOLDA BIRAKMADI. Rks fiyatı uygun + daha diri olacak diye düşünüyorum ve artık RR ımla ayrılma vakti geldiğini de düşünüyorum belki de o artık başkasının hayallerini süsleyen motordur ve yeni sahibini bulacaktır.

Kısaca RR yaşam tarzı bence hala söyleyebiliyorum ...

Yaşamak için RR sür, RR sürmek için yaşa :P

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genç kardeşim sinirlenmene gerek yok. Niyetim sana laf yetiştirmek değil. Ama istersen yanlış kullandığın bir ifadeyi düzelteyim. Fanatik, Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre bağnaz olarak tanımlanmış. Girersen bakabilirsin siteye. Bağnaz'ı da şöyle tanımlamışlar aynı sitede: " Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp" Şimdi Celil abi buna göre senin deyiminle "fanatik bir durum sergilemiş" mi oluyor bunun eleştirisini sana bırakıyorum.

Sonrasında kimse Celil abinin üslubuna bir şey demedi demişsin. Yine TDK ya bakalım. Üslup TDK ya göre: "Anlatma, oluş, deyiş veya yapış biçimi, tarz" demek. Yani Celil abi'nin RR'yi savunuş tarzını, bunu yapış biçimini fanatik bulmuşsun. Yani üslubunu..

Bende "bana göre" üslubunda birşey yok demişim.

Skorlamamı da kendine göre devam ettirmişsin buna saygı duyuyorum belirlemiş olduğun kriterler kendi kriterlerindir yani subjektiftir. Tıpkı benim belirlediklerimin de subjektif olduğu gibi. Hasılı uzamasın. niyetim kimseyi kırmak, düşüncesini çürütmek değil.

Sürç-i lisan ettiysek affola.

Yoo asla sinirlenmedim, niye sinirleneyim ki ? :? Evet bana göre Celil abi bir RR fanatiği ve bunu yorumlarına yansıtıyor, bundan dolayı objektif olamıyor. Çünkü diğer tarafın artılarını neredeyse hiç görmüyor ve RR ın o makinaya göre tek bir artısı bile olsa onu öne çıkararak savunuyor.

Acaba bir üslup nasıl fanatik olabilir ? Bir şeyi savunuş biçimi fanatik olamaz. O kişi o konuda fanatiktir ve bu onun o konuda konuşma tarzını etkileyebilir. Çabuk sinirlenebilir, agresif olabilir vs. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Benim yazımda hiç olmayan bir şey "Celil abinin agresif olması" ama benden sonra yazanlar buna değiniyor sanki ben öyle demişim gibi.

Benim için senin söyldiklerinde kriterdir ve benim içinde önemlidir. Ama eksik kaldığını farkettim ve insanlardan duyduğum kriterleride ekledim.

Kesinlikle amacım bir yarış veya kalp kırmak değil.Ama genelde yazılanların benim yazdıklarımda bir alakası olmadı, üzüldüm. Bu forumu gerçekten seviyorum ve dışardan bakan birinin, adı RR ama içindekiler diğer makinalara objektif yaklaşabiliyorlar diyebilmeleri. Yoksa o eski leeds united taraftarlarından ne farkımız kalır :mrgreen:

Gerçekten yazdıklarıma dikkat ederek yazıyorum, çünkü bu forumdaki çoğu kişi benden büyük ve saygısızlık asla yapmak istemem. Eğer istemeden kalp kırdıysam kusuruma bakmayın. Bu kardeşinizin söylediklerini boş bir zamanınızda tarafsız olarak düşünün, tartın

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    agresif olduğunu ben söyledim,ama daha önceki üslubunu bildiğim için Rona abiyle aralarındaki samimiyetten böyle konuşuyorlar heralde dedim ki öyleymiş zaten, atıl kardeşimde kendi fikrini gayet kibar bir şekilde söyledi bence, fanatik lafına kızmamak lazım

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Vayyy anasını arkadaş bir yazdık çarşı pazar karıştı yazdığıma yazacağıma pişman oldum iyimi .

Arkadaşlar yormayın o kadar kendinizi.Celil'le aramızdaki ilişkiye dayanarak biraz peşrev çektik o kadar.O nun RR a karşı bakış açısını bildiğim için biraz bam teline dokunayım dedim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ayrıca daha önce kullandığım ve memnun kaldığım bir motor olduğu içinde yorum yazdım

Ama bu yazdıklarım arkadaşlığımızı etkiler mi,...hayııııır.Etkilemesine izin verirmiyiz,... hayııır.

Bu topluluk Regalraptor.net adı altında birleşmiş olabilir ama marka takıntısı diye bir şey yok isteyen istediği markayı satın alır ve kullanır bu duruma kimse birşey demez zaten.Mühim olan insanlık kardeşim.........

Haydi iyi sürüşler yormayın kendinizi.

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    He he he, ortalık sakinleşmişe benziyor

Valla şu fanatiklik meselesini düşününde ne yalan söyleyeyim ben RR fanatiğiyim yahu.Diğer makinalar beni alakadar etmez ama RR ye laf söyletmem gibi geliyor bana.Benim motoru başkasıyla kıyaslamam ama benim motora laf söyleyene karşı da eminimki aşırı derece fanatik oluveririm zannederim.

Dikkat ederseniz '''laf söyletmem gibi geliyor bana'''' ve '''aşırı derece fanatik oluveririm zannederim'''' gibi geliyor-zannederim yazmışım. 1 aydan bu yana kullandığım RR ye herkes hayranlıkla baktığından hiç bok atan çıkmadıki yahu

Ben bu motorun kasasına hastayım kasasına, klasik chopper, onun ruhu yeter, motorunun kalitesi ise zaten kullanıcıyla doğru orantılı, besleyip sula yeter, yeterki hayvanı terletme de poposundan solumasın
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Celil abi sitenin dinazorudur,Ne diyorsa doğrudur,yaşatıp yeşertmemiz lazım kendisini..
    Genç kardeşiminde cesareti taktire şayan, Ben yazdıklarında herhangibir saygısızlık görmedim ayrıca..

Virago 535 2 sene kadar kullandım.Öncesinde ls650 savege kullandım.Ondan öncede 2 farklı Çin ürünü kulandım.Tamamı curuser kasaydı..
    Bu konuda şunu söylemek isterim..Keşke dragstar xvs125,xvs250,virago125,250,535,Suzuki maruder 250,intruder 250 modelleri son 6-7 senedir aktif olarak satışta olsaydı,satışı fazla olsaydı ve dolayısı ile ikinci eli bol olsaydı,yedek parça ve yan sanayisi bol olsaydı...
    Ozaman günüzmüz 250cc piyasası ve kalitesi çok daha farklı olurdu..

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi sitenin dinazorudur,Ne diyorsa doğrudur,yaşatıp yeşertmemiz lazım kendisini..
    Abi seni tanımıyorum ama"ne diyorsa doğrudur" sözünü şaka olarak söylediğini düşünüyorum ?? Eğer öyle değilse durumlar iyice değişiyor çünkü..
    Konu Atıl tarafından (10.June.2014 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sayın Adminler şu konuyu birisi artık silsin bişey yapsın pişman oldum ya ne RKS'ymiş millet birbirine düştü benim yüzümden :(

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)