| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İzmir-Ankara
0 Rh (+)Celil abi öncelikle söylemek isterim ki lütfen beni yanlış anlama, yapıcı bir eleştiride bulunmak istiyorum.
Evet forumun adı RR, evet çoğunuz RR kullanıyorsunuz bir sebepten dolayı ve benim bu forumda gördüğüm en önemli şey insanların birbirine laf olsun diye değil, gerçekten içlerinden geldiği için yardım etmeye çalışıyor. Ama özellikle senin yorumlarında bir RR fanatikliği görüyorum. Gerek kıyaslamalarda olsun, gerek başka marka sorularında olsun sürekli bir şekilde RR ı ön plana çıkarıyorsun. E diceksin ki forumun adı RR ne bekliyorsun. Biraz objektif olmanı diliyorum abi. Mesela sendeki spyder 350. Neredeyse aynı fiyata gv 250 var; performans, yakıt,kalite,servis,yedek parça, ve ikinci el olarak daha üstün bir model. Sen neden spyder ı tercih ettin? Görünen şey sadece görüntü gibi geliyor bana.Ve senin içinde güzel duygular uyandırmış belli ki.
Ama bu başlıkta RKS için sürekli ikinci el satıştan bahsediyorsun, motoru nie 2 gün sonra satıcaz diye alıyoruz ki? Bu yeni bir ilişkiye başlarken acaba ne zaman ayrılıcaz, nasıl ayrılıcaz düşünmek gibi geliyor bana. Lifan başlığında da inanç abi demişti,"en kötü ihtimalde 2-3 sene hiç değiştirmeden o motorla yola devam edeceğini varsay ve hala yüzünde gülümseme varsa o motoru al. Seni gerçekten gülümseten motor seni üzmez..." diye. Demek istediğim bir motoru sırf ikinci eli kötü diye kötülemek doğru değil bence.
Son olarak bu forum bu sıcak ortamıyla diğer forumlardan çok daha farklı ama bu fanatik tutum hoş değil abi. Tekrar söylüyorum amacım yapıcı bir eleştiri yapmak, anlayışın için teşekkürler![]()
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Ben pek katılamayacağım bu yorumlara çünkü aşşağıda yazdığın tüm kriterleri topladığında fiyat-performans açısından değerlendirdiğnde RR alınabilecek en iyi makine,zaten bu forumdakilerde öyle diyor,daha fazlasını demiyor,
İkinci elin neden çok önemli olduğunu ben yaşayarak öğrendim,inşallah sen veya bir başkası bu şekilde öğrenmez
Ama celil abi bu başlıkta biraz agresif savunmuş düşündüklerini, ben Rona abiyle aralarındaki muabbetten diye düşünüyorum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Evet arkadaşlar benim sert yazımım uzun senelerdir RR larımız ile birlikte yol yaptığımız Rona'ya makinayı sevmiyorsan sat binme al bir RKS bak keyfine niye rks almayıp başkasına al diyorsun
Her zaman RR dışında fazla yorum yapmamaya özen gösteririm kimse sevmediği makinaya binmek zorunda değil satar sevdiği makinayı alır keyfini sürer
Türkiye gerçeği zorluklarla biriktirip aldığımız motorun parça servis ve satarken zorlanmadan satmamız olmazsa olmazdır neden satıcakki diyenler her motorun kullanıcı tarafından bir doyum süreci vardır ve illaki motorunu değiştirmek ister
Herşeyi yazdım Konuya daha fazla yorum yazmıcam herkes isteği gibi her şeyi yazmakta özgürdür![]()
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Valla ben daha dün ustura_01 nickli benal abiyle bir araya geldim. O da benim daytonayı görmeden önce RKS cruiser bakıyormuş. hatta fabrikasına kadar gitmiş görmüş. o da daytona'yı görünce fikri daytona ya kaydı
Ben rks cruiser ı da gördüm daytona ya da biniyorum. Bi kere daytona görsel olarak ekseri herkesin fikri daha iyi. RR 1-0 önde.İkiside çin yapım zaten. Keeway in standartları ile üretiliyorsa diyelim ki kalite olarak eşitler. 2-1 RR. Ben g.doğu da antep te oturuyorum. burda RR servisi yok ama kuba motor zaten antepli:mrgreen: Durum 2-2. Son olarak 2. el de durumu inceleyelim. Ben şimdi benim daytonayı aldığım fiyata satarım. Üstelik burda servisi olmamasına rağmen. RKS'yi ise aldığım fiyattan satmam mümkün değil.
Celil abinin dediği de doğru makineyi ömürlük binmeye almıyoruz sonuçta. er ya da geç daha iyisini zorlayacağız en azından imkanı olanlar. Dolayısıyla elden çıkarma kriteride önemli bi kriter. Yani 3-2 regal raptor:mrgreen:
Ben Celil abinin agresif olduğunu da düşünmüyorum. Kendince doğruları söylemiş uslup da kırıcı değil.
dominar 400
istanbul
A Rh (+)güzel bir paylaşım olmuş herkese saygılar. Atilla'nın dediği doğruysa motor hususunda ki o doğru söyler, o vakit iyi bir motoru vardır bu aletin. 15 binlerde krank kırmaz diye düşünüyorum.
Saygılar sevgiler...
NOT: motoru da merak ettim hani, varsa alan bir denemek isterim. V MOTOR candır!
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
YOK
İzmir-Ankara
0 Rh (+)
En başta kimse Celil abinin uslubuna laf etmedi, sonuçta bu Rona abiyle aralarında olan birşey kimse bir şey diyemez. Sadece fanatik bir durum sergilemesine karşı düşüncelerimi soyledim.
İkinci olarak karşılaştırmalara gelirsek, 3-2 regalden devam ediyorum. V motor olması, 3-3. Yakıt olarak daha tasarruflu olması 3-4. Anlatılana göre daha uzun dönemde sorun çıkarması 3-5. Hadi RR a su soğutmalı olmasınıda ekleyelim 4-5 oldu ? :?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)