Celil abi öncelikle söylemek isterim ki lütfen beni yanlış anlama, yapıcı bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Evet forumun adı RR, evet çoğunuz RR kullanıyorsunuz bir sebepten dolayı ve benim bu forumda gördüğüm en önemli şey insanların birbirine laf olsun diye değil, gerçekten içlerinden geldiği için yardım etmeye çalışıyor. Ama özellikle senin yorumlarında bir RR fanatikliği görüyorum. Gerek kıyaslamalarda olsun, gerek başka marka sorularında olsun sürekli bir şekilde RR ı ön plana çıkarıyorsun. E diceksin ki forumun adı RR ne bekliyorsun. Biraz objektif olmanı diliyorum abi. Mesela sendeki spyder 350. Neredeyse aynı fiyata gv 250 var; performans, yakıt,kalite,servis,yedek parça, ve ikinci el olarak daha üstün bir model. Sen neden spyder ı tercih ettin? Görünen şey sadece görüntü gibi geliyor bana.Ve senin içinde güzel duygular uyandırmış belli ki.

Ama bu başlıkta RKS için sürekli ikinci el satıştan bahsediyorsun, motoru nie 2 gün sonra satıcaz diye alıyoruz ki? Bu yeni bir ilişkiye başlarken acaba ne zaman ayrılıcaz, nasıl ayrılıcaz düşünmek gibi geliyor bana. Lifan başlığında da inanç abi demişti,"en kötü ihtimalde 2-3 sene hiç değiştirmeden o motorla yola devam edeceğini varsay ve hala yüzünde gülümseme varsa o motoru al. Seni gerçekten gülümseten motor seni üzmez..." diye. Demek istediğim bir motoru sırf ikinci eli kötü diye kötülemek doğru değil bence.

Son olarak bu forum bu sıcak ortamıyla diğer forumlardan çok daha farklı ama bu fanatik tutum hoş değil abi. Tekrar söylüyorum amacım yapıcı bir eleştiri yapmak, anlayışın için teşekkürler