Amacım uzatmak değil abicim, ama söylediğin şey akıl dışı. Evet yaşça neredeyse benim iki katım, evet benden çok daha fazla tecrübeye ve bilgiye sahip. Bunlara saygı duyarım ve o kişiden öğrenebildiğim kadar çok şey öğrenmeye bakarım.Bir işe girişmeden önce kesinlikle fikrini alırım. Amma velakin, "hiç kimse" için ne diyorsa doğrudur demek kadar bağnazca bir şey olamaz. Sonuçta Allah sana akıl vermiş değil mi abicim ? Söylenenleri bir tart, bak bakalım seninde aklına yatıyor mu ondan sonra kabul et. Bana söylenen herhangi bir şeyi direk kabul etmek, kusura bakma ama karakterime ve mantığıma aykırı bir durum.. Bu forumda bu tip diyaloglar olmaz demişsin. Neden abicim ? Hiç kimse mantığına aykırı gelen bir durumu belirtmiyor mu bu forumda ? Yada kendine göre doğru olmayan bir şeyi söyleme gereği duymuyor mu? Forumların amaçlarından biri de fikirleri paylaşma, tartışma değil midir? Eğer bu forum karşı fikirlere kapalı, tek fikir tek doğru mantığıyla ilerliyorsa ve ben doğru bulmadığım şeyleri söyleyemiyeceksem Celil abi den rica ediyorum üyeliğimi silsin. Sizde rahat edin.

YOK
İzmir-Ankara
0 Rh (+)