Alıntı sercan.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuya bende dahil olmak istedim. İlk olarak herkes fikrini açıkça belirtebiliyor sitede. Regal kullanan kadar kullanmayanlarda var kullanmayanlarda bu forumun eski rr sahipleri. Celil beyin yorumları tecrübeyle yapılan yorumlar. Konuyu siz hararetlendirdiniz ortam duruluyor sonra tekrar ateşliyorsunuz. İnsanların söylediklerini farklı algılıyorsunuz. Elbette bu şekilde diyaloglar gerçekleşiyor ancak hiç kimsenin tarzı sizin gibi değil. Lütfen tartışma şeklinize üslubunuza dikkat edin.
Dostum geçmişi okursan eğer mehmet.m ile yapılan konuşmadan sonra herhangi bir şey yazmadım ki zaten söylenicek bir şey kalmamıştı artık. Ama ondan sonra konu başka yere çekilmeye başlandı. Ben durup dururken hiç bir şey alevlendirmiyorum. :evil::evil:

Tarzımın nasıl olduğunu söylerseniz ki eğer cidden rahatsız edici bir üslubum var ise bunu düzeltirim. Eğer bir yanlışım varsa ben görüşlere açığım, özürümü diler hemen gereğini yaparım

Ayrıca eğer birisini yanlış anlıyorsam, sanırım bunu kendileri söyleyebilirler, ama şu ana kadar yazanlardan hiç biri bu konuda bir şey demedi