arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 model honda shadow vt 600 aldım fakat bu makineların yakıt göstergesi ve ışığı yok bunlara sonradan yakıt göstergesi yada ışığı takılabiliyor mu ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
honda shadow vt600
edirne
0 Rh (+)arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 model honda shadow vt 600 aldım fakat bu makineların yakıt göstergesi ve ışığı yok bunlara sonradan yakıt göstergesi yada ışığı takılabiliyor mu ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Özcan aramıza hoş geldin
Bizim RR makinalardada gösterge ve ışık yok benzin yedek depo anahtarı var benzin bittiğinde yedeğe alıyoruz 30 km daha gidiyor
senin makinada yedek depo anahtarı varmı bilmiyorum ama
orjinalinde benzin göstergesi ve ışığı yoksa sonradan takmak pek mümkün değil çünki depoya şamandıra konulması gerekiyor onun içinde deponun delinip takılması ve şamandıranın içeride rahat çalışması için gerekli boş zeminin olması gerekiyor bir şekilde uydurulsa bile doğru göstermez konu hakkında bilğisi olan arkadaşlarda yardımcı olacaktır
ilk başlarda bu durum zor gelsede zamanla km sıfırlama yöntemiyle hiç zorluk çekmeden kullanabilirsin![]()
honda shadow vt600
edirne
0 Rh (+)evet yedek depo anahtarı var galiba bende km sıfırlama yapıcam artık![]()
![]()
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Bir çok chopperda benzin göstergesi yok,harleyler de dahil,bunu karakteristik birşey olarak görüyorlar heralde,shadowda 2008 den sonraki modellerde var 2008 dahil,o da sadece benzin azalınca yanan bir ışık,benzin seviyesini göstermiyor, km sıfırlama yöntemi yeterli bence
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)