Arkadaşlar dün 1800 km deki dd 150 imle bir kaza geçirdim :/ tam kafamı cıkarmıstım sokaktan , soldan 60 70 ile gelen bir araç sol tarafımdan carptı artcıyı beni fırlattı motoruda park halındakı bır aracın altına soktu. Alkollu ve ara sokakta 60 70 ile giden bir hayvan yaptı bunu. Ucuz yırttık dıyebılırım bır kac zedelenme ve sıyrılma tabı ful face kask ve korumalar sayesınde. Motorum su an servıste yatıyor usta on amartisörler degısecek depo felan degısecek dıyor vıtes kolu vs vs 1500 2000 arası bır masraf cıkartıyor. ve masrafın sadece %30 unu arac surucusunun sıgortası karsılayacak . cıktıgım sokak ters yönmus her ne kadar yamalı asfaltına cakılmamıs bir levha olmasada. adam alkollu oldugu halde tek sucu 2 sokak kesısıme kontrolsuz cıkmakmıs.%70 ben kusurluyum yani. polis zaten ehlıyetını aldık ve para cezası kestık dıyor. bu kadar basitmiş . servis bugun sokecek motoru ucgene felan bakıcakmıs ön takımdakı. adam yapılırsa ilk gunkı gibi olur sıkıntı cıkmaz dıyor şasidede bir yamulma yok. 1500 2000 cokmudur nedir . kafayı yicem![]()

Regal raptor ddE 150
Eskişehir
A Rh (+)