Selam herkese regal raptor marka motor arıyorum bütçe max. 2000 tl temiz birşeyler bulursam alırım Saygılar herkese
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Elazığ
0 Rh (+)Selam herkese regal raptor marka motor arıyorum bütçe max. 2000 tl temiz birşeyler bulursam alırım Saygılar herkese
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)2000 liraya çok zor kardeş,en az 3500-4000
Yok
Elazığ
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Muhammed aramıza hoş geldin
sanırım 100 cc olan modellerden bahsediyorsun sıfırı artık gelmiyor ikinciel olanlardan bulurusun ama çok dayanıklı makina değildir seni üzebilir![]()
Yok
Elazığ
0 Rh (+)100 lük değil bütçeme göre en iyisini arıyorum 2.el bulabilirmiyim 150 veya 200 lük falan
Daytona 2014 34 LS 3365
İstanbul-Güngören
0 Rh (-)geçen gün bi ilan vardı 2.500 tl civarı bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. bayandan otomatik bir motordu. Bulabilirsem ilan numarasını paylaşırım![]()
RR DAYTONA 250
İzmir
A Rh (+)2 bin liraya imkansız dostum regal raptor..skygo falan bulabilirsin ama..tabi skygoya binmek istersen
SÜRMEN İÇİN YAŞAMAN LAZIM..ÖNCE GÜVENLİK..
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)Hoşgeldinizİmkansız diyemem ama temiz olması ve sizi rahat ettirmesi açısından bütçenizi artırmalısınız .. Tabi motor alma planı yaparken güvenlik ekipmanlarını (kask,korumalı mont,eldiven vb) da alacağınızı unutmadan bütçeyi ayarlamalısınız
![]()
" a man who never does a mistake is the man who never does anything "
RR-ANKARA
GARAGE MEMBER
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Bayan avukat dan ya da bayan doktor dan temiz bir makina denk gelirse eğer 500 tl ya falan forumda paylaşırım kardeşim seve seve.
1500 tl ya da kask, mont vs. diğer ekipmanları tedarik ettin mi, 2 bin tl. lık bütceni denklemiş olursun böylece.
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)