Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün benim marş düğmesine basınca hiç tepki vermedi.Kontağı kapattım açtım olmadı.Sonra vitesi boşa aldım marş bastı.Neden yapmış böyle bişeyi:?
    Normalde viteste marş basmıyor ya boşa alıp çalıstıracaksın dogru olanda bu yada debriyaja basıp calıstıracaksın

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde viteste marş basmıyor ya boşa alıp çalıstıracaksın dogru olanda bu yada debriyaja basıp calıstıracaksın
    vitesteyken öne atmasın diye debriyaja basıp çalışıtırıyom zaten de ilk defa böyle bi sorun yaptı.

alemCi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz
    Telemarketing
     RR 250E-9 / 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende dün e-5 te en sol kısımda ilerlerken motor benzini biter gibi teklemeye basladı yavaşladım sonra stop etti. Marşa basıyorum tık yok. Elektrik gelmiyor. Ondan 1 hafta öncesinde de motorun çekişinde hızlanmasında gaz yemesinde problemler olmaya baslamıştı. Motordan soğumaya baslamıştım yolda da kalınca iyice soğudum. Sonra yan kapağı açtım baktım akü kutup başları oksitlenme (Sürekli tazyikli su ile yıkamaktan oldu benim hatam) yapmış biraz temizledim motor çalıştı yola devam ettim. garajda wd-40 la iyice temizledim eski haline geri döndü sıkıntı yok
    Ben varsam ölüm yok, ölüm varsa ben yokum. O halde üzülecek ne var!

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vitesteyken öne atmasın diye debriyaja basıp çalışıtırıyom zaten de ilk defa böyle bi sorun yaptı.
    Anladım benimki de yapıyor. Vitesteyken debriyaja basılı halde marş düğmesine bastığında normalde çalışması lazım ama çalışmıyor diyorsun. Bende de durum aynı. Bazen alıyor vitesteyken ( debriyaja basılı halde ) bazen de almıyor marş. Ama boştayken sıkıntı yok. Vites müşürüyle ilgili bir problem olabileceği söylenmişti bana da hatta Celil baba ya da sormuştum. Debriyaja basılı tut, aradaki boşluktan debriyaj telinin oralara wd-40 sık belki orada oksitlenme yapmış olabilir demişti. WD-40 sıktım bi nebze başarılı oldu.. 1000 bakımına götürdüğümde onu da yaptıracağım ama. Çokta kafaya takılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)