Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487

Question Ses nereden geliyor çözemedim...

Merhabalar abiler,arkadaşlar,kardeşler; geçen motora çarpıp yine düşürdüklerini söylemiştim. Fren pedalını hallettim aynayı hallettim. Tüm bunları yaparken yağı da değiştirdim. Fakat vitesin ,şanzumanın oradan bir tıkırtı geliyor gaza bastıkça.. Özellikle vites devrini alırken acayip çoğalıyor... Tüm vidaları kontrol ettim. Düşmeden dolayı acaba bir sıkıntı mı oluştu? Eskişehir'e gittiğimde servise vereceğim yavrumu fakat o ana kadar bir sıkıntı çıkar mı? Bu tıkırtı ,bu ses beni ürkütüyor.. 3-4 gün içinde 220 km yol alacağım Eskişehir'e kadar.. Yani demem o ki; bu düşmeden ötürü elzem bir arıza olur mu? Motorumu kamyon arkasına yükleyip gitmek istemiyorum..

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar abiler,arkadaşlar,kardeşler; geçen motora çarpıp yine düşürdüklerini söylemiştim. Fren pedalını hallettim aynayı hallettim. Tüm bunları yaparken yağı da değiştirdim. Fakat vitesin ,şanzumanın oradan bir tıkırtı geliyor gaza bastıkça.. Özellikle vites devrini alırken acayip çoğalıyor... Tüm vidaları kontrol ettim. Düşmeden dolayı acaba bir sıkıntı mı oluştu? Eskişehir'e gittiğimde servise vereceğim yavrumu fakat o ana kadar bir sıkıntı çıkar mı? Bu tıkırtı ,bu ses beni ürkütüyor.. 3-4 gün içinde 220 km yol alacağım Eskişehir'e kadar.. Yani demem o ki; bu düşmeden ötürü elzem bir arıza olur mu? Motorumu kamyon arkasına yükleyip gitmek istemiyorum..
    kardeşim geçmiş olsun umarım cok buyuk bir sikinti yoktur. konuyla alakalı tercubeli arkadaşlarımız cevap yazacaktır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)