Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Daytona 250 hakk.

Herkese merhabalar

Daha önce eminim defalarca benzer konu açılmıştır aynı soruları defalarca cevaplamışsınızdır bu yüzden kusuruma bakmayın lütfen

Yaklaşık 1 senedir aranızda olmama rağmen iş ve okuldan dolayı pek aktif olamadım. Üye olduğumda henüz motorum yoktu. şuan mondial z one 180 kullanıyorum ve ilk motorum. artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. bütçemi hazırladım ve beyaz daytona 250 almaya karar verdim. siz abilerime ve kardeşlerime danışmak istediğim konular ise;

1. yakıtı, bakım aralığı, yedek parçası, titreşim ve performansı genel olarak nasıldır?

2. sıfır mı almalıyım yoksa temiz bi ikinci el bulabilme ihtimalim var mı ve bulursam ikinci el almalı mıyım?

şimdiden teşekkür ederim.
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba,

Çok konuşuldu bu konular ama bazen site içi arama motoru çalışmıyor ve bende aradığım bazı konulara ulaşamıyorum Eski bir daytonacı olarak bilgim dahilinde sorularına cevap vermeye çalışayım. benden çok daha uzun süreli kullanan arkadaşlarım vardır muhakkak ve sana daha doyurucu bilgi vereceklerdir.

1- a Yakıt: Motoru sıfır mı 2. el mi alacağına göre, eksozu açık mı orjinal mi kullanacağına göre değişebiliyor biraz. Ama 4 - 4,5 gibi yakıyordu benim 250 daytona. eksozu açıktı ve sıfır motordu ve rodajı bitmemişti. Belki ondan böyle yakmıştır.

b - bakım: sıfır aldınsa ilk 300 de yağ değişimi ve vidaların sıkışması, ilk 1000 de bidaha yağ değişimi, sonra her 2000 de bir genel bakım.

c - yedek parça: İstanbul dasın hiç sorun olmaz. forum sponsoru var Ali bey - Demirtaş motosiklet.Her türlü desteği verir.

d - Titreşim : Her cruiser da olduğu gibi bunda da var. Ama 2011 üstü makineler krank balansörlü, daha az titreşim demek bu.

e - performans : bu, senin makineden ne beklediğinle ilgili. Çok sıkıştırmazsan 80 km hızla gider kasmadan seni. Ama 90'ın üstüne çıkarsan sesi bozulur, çok yakar vs.

2- Bence sıfır alma.Zaten cruiser a binen adam illa yükseltmek ister. Temiz ikinci el al.Rodaj, plaka ruhsat masrafı falan uğraşmamış olursun.

Allah gönlüne göre versin

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Çok konuşuldu bu konular ama bazen site içi arama motoru çalışmıyor ve bende aradığım bazı konulara ulaşamıyorum Eski bir daytonacı olarak bilgim dahilinde sorularına cevap vermeye çalışayım. benden çok daha uzun süreli kullanan arkadaşlarım vardır muhakkak ve sana daha doyurucu bilgi vereceklerdir.

1- a Yakıt: Motoru sıfır mı 2. el mi alacağına göre, eksozu açık mı orjinal mi kullanacağına göre değişebiliyor biraz. Ama 4 - 4,5 gibi yakıyordu benim 250 daytona. eksozu açıktı ve sıfır motordu ve rodajı bitmemişti. Belki ondan böyle yakmıştır.

b - bakım: sıfır aldınsa ilk 300 de yağ değişimi ve vidaların sıkışması, ilk 1000 de bidaha yağ değişimi, sonra her 2000 de bir genel bakım.

c - yedek parça: İstanbul dasın hiç sorun olmaz. forum sponsoru var Ali bey - Demirtaş motosiklet.Her türlü desteği verir.

d - Titreşim : Her cruiser da olduğu gibi bunda da var. Ama 2011 üstü makineler krank balansörlü, daha az titreşim demek bu.

e - performans : bu, senin makineden ne beklediğinle ilgili. Çok sıkıştırmazsan 80 km hızla gider kasmadan seni. Ama 90'ın üstüne çıkarsan sesi bozulur, çok yakar vs.

2- Bence sıfır alma.Zaten cruiser a binen adam illa yükseltmek ister. Temiz ikinci el al.Rodaj, plaka ruhsat masrafı falan uğraşmamış olursun.

Allah gönlüne göre versin
    Teşekkür ederim cevabınız için
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)