haftasonu direksiyon sınavı vardı, kursa eryamanda kaydoldum sınav yeri ttaaaa karapürçekte imiş tabii bunu sonradan öğrendim. neyse efendim sabah aradım sınava yönelik çalıştırıyorlar mı diye (tahtadan geçme filan) evet dediler öğleden sonra gidebilirsiniz dediler bende ordan da işe geçerim diye çevre yolundan yavaş yavaş gittim en az 50 km güneşin altında...
bir gittim sınav yerinde kimse yok... kursu aradım hocanın telini verdiler aradım hocayı ve bana dediki sınav bu hafta iptalllmişşş .... kursu geri aradım filan onlarında haberi yokmuşta haber vermeyi unutmuşlarda bilmem ne de...
neyse sıcak başıma geçti bide rodajdan dolayı max 60 km hızla gidiyorum... hali ile sinirlendim...
ve asıl olan bundan sonra oldu...
karapürçekten çevre yoluna çıkmak için ilerliyorum yine yavaş bir hız ile sola döneceğim arkadan dolmuş sıkıştırdı, el ile işaret ettim dönerken tam karşımda körüklü otobüs durmuş bende sanırım heyecan yaptım ve gaza ve ön frene aynı anda bastım hooppp bir anda ben yerde sürükleniyorum motor gitti otobüsün arka altına girdi...
kalktım sağımda solumda birşey yok, çevreden bikaç kişi geldi yardıma motor sıkışmış otobüsün altına çıkarttık benimle ilgilendiler.
ee tabi ehliyet yok dedim otobüs şoförü şikayetçi olursa yandık...
allahtan abi iyi çıktı salla otobüsü sende bişey yok ya dedi gitti.
bi arkadaşta başımda bekledi bende bişey olmadığını görünce gitti, sağolsun..
velhasıl kelam bende birşey yok şükür ama motorun direksiyonu yamuldu.(yürüyor yarın ustaya götürücem)
ve cesaretim kırıldı biraz, sabahtan beri düşünüyorum iyi mi ettim kötü mü ettim motor almak ile diye. :(

dd150e2f
ankara
A Rh (+)

gidonu yaptir surmeye devam et