| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)dostum muhteşem![]()
![]()
iyi bulmuşsıun diyecem .yoksa sen yaptırın mı ?? :?
ama ben yine de artcımın arkamda bana tutunmasını tercih ederim .
yoksa allah göstermesin bir bakmışsın sağ tarafta bir şey yok.. bom boş..:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)yok ben yaptırmadım.. almanya lokasyonlu bir sitede denk geldi.. hemen kaptım tabi görüntüyü.. uzun yol için aslında çok konforlu bence..
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Oturanbull kardeşim araştırman çok güzel ve Regal e de yakışmış. Ancak Müslüm ün rahmetli babası da eski motorcuymuş ve de sepetlisi varmış. Müslüm ün dediğine göre onları kullanmak çok daha zor acemi biri hemen devirir demişti. Okursan bu satırları belki iki kelam edersim Müslüm Baba.
sırf artçı için değil çok fazla eşya taşımak içinde bir alternatif ama anlayamadığım neden kullanması bu kadar zor.
Dengesini ve yük ağırlığını ortalayamadığımız içinmi?
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)bunu Türkiyede bulabilirmiyiz arkadaşlar?
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)dönüşler abilerim dönüşler
HANDO işte böyle der...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Rıza kardeş aynı şeyi dşündük galiba.Çocuklarımız.Her anneme bıraktığımda motoramı bineceksiniz diye soruyor :DRızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)aynen öyle kardeşKIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
biricik kızım zülal tosya ya gelmek istiyor ve ben şu samsunlu okan a kendimi konuşturup otomobille gidip kelebek olacağım
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yaw bunu takıp çıkarması kolay olurmu acaba gerçi alışkanlıktan aralara dalarsak vay halimize
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)