kaldera uğur kardeşim senin motorun edeceği 3750-3850 arasıdır. eger ki çok sıkışmadığın sürece bu fiyatların altına inme derim bana gelse bu fiyatlardan aşağı inmem çünkü
saygılar
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Ankara
0 Rh (+)kaldera uğur kardeşim senin motorun edeceği 3750-3850 arasıdır. eger ki çok sıkışmadığın sürece bu fiyatların altına inme derim bana gelse bu fiyatlardan aşağı inmem çünkü
saygılar
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)hepinizin dediklerine katılıyorum...
peki ama bu aşırı fark neden sizce..yenisi ile arada çok ciddi fark var.daha 1000 km ye gelmemiş çok yeni motorların bu kadar düşük fiyatlara
verilmesinin nedeni ne olabilir.bunun sıfırı 5000 ytl ise bizim motorlar km sine göre durumuna göre 4000 ytl den düşük olmamalı.
%20 % 25 düşük olması kim nesini beğenmiyorda % 45 %50 farklar aranıyor.
daha yukarda dediğim gibi motorumla benim bir sorunum yok .satmıyorum anasını satayım.bu ne ya..
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)hey KOVBOY şapkan güzelmiş...kaldera Nickli Üyeden Alıntı
ilk fırsatta delikler açacağım şapkanda,
ve bir daha kızgın çöllerde su içmek istediğinde şapkanda su durmayacak...
HANDO KALDERA'ya işte böyle konuştu...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aslında olay şöle gelişiyo otomobillerde bugün sıfır fiyatı 23000 ytl olan bi aracın 2005 modeli 15000 ytl ortalama %33 bi fark var ama aradaki fark 8000 ytl bu degeri 20-25 bin ytl olan araçlarda da geçerli bizim şanssızlığımız motorlarımızın çok pahalı olmayışı adam diyoki bin ytl için değermi ikinci el almaya bi arıza çıksa para yarın lastik ister para firen balatası debriyaj vs vs biraz daha sıkarım sıfır alırım üstelik ikinci elde peşin sıfırı taksitle peşine 12 taksit veye küçük bi vade farkıyla 24 hatta 36 ay taksit bunlar avantaj o yüzdende aradaki fark açılıyo yada ancak açılırsa talibi oluyokaldera Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)