Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Exclamation sigortanın sürekli atmasına neden olan iki arıza

başımdan geçen ilginç bir olayı paylaşmak istiyorum.2013 model regal raptor 250E-9B modelini kullanıyorum.Yaklaşık bir haftadır sürekli sigorta atıyordu, sigorta attıktan sonra hareket halindeyken motor anında duruyordu. Burada ki ustalar uğraşmak istemedi bende kolları sıvadım ve sigorta atmasına neden olan 2 kısa devre hatası gördüm.
    1-radyatör peteklerin arkasındaki kablolardan biri egzoza yapışarak kablolardan biri erimek suretiyle kısa devreye neden olmuş.

2- arkaya takdırdığım kırmızı stop flaşörlerin kablosu plastik kelepçeyle çok sıkılmış ve birazda hareketle kabloları sıyrılarak açığa çıkmış ve çıplak kablolarda kısa deveye neden olmuş.

uzun lafın kısası kabloların izolasyonuna çok dikkat etmek gerekiyor özellikle egzoza yakın yerlerdeki kabloları sabitlemek suretiyle egzoza değmesini mani olmak lazım.

cagtili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayır bende buna ayarım ustalar uğraşmak istemiyorlar ya. var arkadaş amaçları ne acaba yada neden usta olmuşlar. sonra da işler nasıl diyince kesat diyorlar. büyük paralı iş olunca uğraş az para olunca baştan sav ne güzel....

bi laf vardı hatırlayamadım ama şöyle diyim "kötü usta adamı ustalaştırır":mrgreen:
    elinize sağlık

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)