Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hava filtresi değişecekti servisin elinde olmadığı için sipariş verildi.Ayrıca manifolt körükleri çatlak.Yenilerini önceden almıştım, servise gidince onlarda değişecek..Ses eksozu var üstünde ama susturucu takılı,Ona rağmen yolda kafam şişti..Bunlarda ciddi etkenler..
    Bunlarla beraber 90 km sabit hız ve devirsiz kullanılsa 4 litre olur ama okadar da değil.Gayet devirli ve seri kullanıyorum.Sonuçta zevk için biniyoruz.Yoksa al bir vespa 150 tıngır mıngır git

Ahmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Turan
    Özel
     Dragstar XVS650-a
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava filtresi değişecekti servisin elinde olmadığı için sipariş verildi.Ayrıca manifolt körükleri çatlak.Yenilerini önceden almıştım, servise gidince onlarda değişecek..Ses eksozu var üstünde ama susturucu takılı,Ona rağmen yolda kafam şişti..Bunlarda ciddi etkenler..
    Bunlarla beraber 90 km sabit hız ve devirsiz kullanılsa 4 litre olur ama okadar da değil.Gayet devirli ve seri kullanıyorum.Sonuçta zevk için biniyoruz.Yoksa al bir vespa 150 tıngır mıngır git
    Bende kullana bildiğim yerlede devirli kullanıyorum üzerinde Vince Hines egzoz var ara gazı vermeyide severim Uzun yolda deneme yapmak lazım tabi ne yakıyor ama benim için önemli olan şehir içinde ne yaktığı 5 - 6 litre gözden çıkardım alırken motoru

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)