Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ufuk karadağ
    öğrenci
     Daytona 250e-6C
     izmir / istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Marka olarak Regal Raptor

öncelikle hepinize saygılar. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. sene boyu fedakarlıklar yapıp, para biriktirdim. 1 ay içersinde 7-8 bin civarına ulaşacağım. regal raptor alma konusunda çok kararlıydım, burayı da oldukça takip ediyorum ve herkesin memnun olduğunu görüyorum. chopper almak istediğimden de çok sıkıntı yaratmamıştı bu görüş bende, uzun yol istiyordum. son zamanlarda git gide çin malı olduğu için endişeli görüşler aldım; uzmanından, tamircisine kadar. dış görünüşü oldukça hoşuma gidiyor, 250 cc için muhteşem. sizlerin önerilerine ihtiyaç duyuyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.
    İzmir / İstanbul

...
    ...
     ...
     ...
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostum merhaba
    Ben yeni bir 250 lik klasik kullanıcısıyım. Ben de alırken kafamda hep bu sorular vardı bir gün bir anda gittim aldım. 2 aydan fazladır kullanıyorum motorlarla ilgili çok bir bilgim yok ama regal den memnunum. İlk uzun yolumu dün Ankara-Bolu arasında yaptım ve çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ekipte de motoru yolda bırakan arkadaşımız olmadı. Teknik olarak çok yardımcı olamayacağım ama en azından yeni bir Regal kullanıcısından yorum olsun istedim. Umarım dilediğin bir makinaya sahip olur kazasız belasız sıkıntısız sürersin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hepinize saygılar. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. sene boyu fedakarlıklar yapıp, para biriktirdim. 1 ay içersinde 7-8 bin civarına ulaşacağım. regal raptor alma konusunda çok kararlıydım, burayı da oldukça takip ediyorum ve herkesin memnun olduğunu görüyorum. chopper almak istediğimden de çok sıkıntı yaratmamıştı bu görüş bende, uzun yol istiyordum. son zamanlarda git gide çin malı olduğu için endişeli görüşler aldım; uzmanından, tamircisine kadar. dış görünüşü oldukça hoşuma gidiyor, 250 cc için muhteşem. sizlerin önerilerine ihtiyaç duyuyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.
    Merhaba ufuk piyasada genel olarak çin malına bir ön yargı var aslında Regal Raptor dışındaki makinalar için dogruda diyebiliriz ama gerçek bilgi kullanıların yorumudur piyada makinayı tanımadan yorum yapıyorlar
    RR diğer makinalardan çok sağlam ve dayanıklı kullanıcıları makinalardan memnun ikinci el satış sorunu yoktur forumlardaki kullanıcı yorumlarını okuyarak kendin karar verebilirsin kolay gelsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    7-8 bin liraya alinacak en iyi motor RR bence,belki virago 535 ya da 2000 model oncesi en 500 de bulunabilir ana bunlar cok yasli ve cok zor satilir

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Elindeki meblağ ile alabileceğin en iyi motor RR lardır.Almadan önce bana da çin malı falan hikayeleri çok söylendi.Ama aldıktan sonra hepsinin dibi düştü.Havasıysa havanın dibi, yol sa yolun da dibi.
    Chopper ruhunu en iyi yaşayabileceğin motorlardır RR lar.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostum 4-5 aydır aktif olarak rr daytona 250 kullanıyorum. görüntüsünü anlatmaya gerek yok. eksozu yaptırınca ( usta ellerde kendi eksozunu yaptırdım ben ) ses te süper oluyor 600lük makine gibi sayıyor. düşük devirde gaz verince kendini john connor'ı kurtarmaya giden terminator sanıyorsun :mrgreen: millette sana öyleymişsin gibi bakıyor gelelim parça ve malzeme kalitesine.. bir japon değil bunu söyleyim.. ama emin ol mondial mct ile, lifan 250 ile işte keeway land cruiser ile falan kıyaslamak raptor a hakarettir. bi kere raptor daytona veya spyder ile işte dragstar'ın intruder'ın yanında sırıtmazsın. hatta bu işi anlamayan bilmeyen insanlar yanyana park ettiğinizde onların yanına gitmez senin yanına gelir emin ol bu sözümü de unutma.. peki kötü tecrüben yok mu mehmet abi diceksin. iki kere buji patlattım. o da üstüne gelen dandik bujiyi.. ngk buji taktım sıkıntısız yola devam. motoru sıfır aldığım içinde motorda titrediği için ( cruiserların hepsi titrer ) işte vites çubuğu gevşedi yerinden çıktı.. elle zar zor taktım gittim sıktırdım sonra.. başka kötü tecrübem yok.. Allah kimseye makinesiyle kötü tecrübe yaşatmasın. bence al derim rr. ama imkanın varsa 350 al.. ben şimdiki aklım olsa 350 cc alırdım.. zira artçılı kullanıyorum ve bu yüzden 350 daha rahat olurdu.. ama 250 de seni üzmez emin ol.. kafana takılanları sor. forum süperdir.. herkes yardım eder.. Başta Celil baba olmak üzere..

ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ufuk karadağ
    öğrenci
     Daytona 250e-6C
     izmir / istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hepinize teşekkür ederim abi ne yalan söyleyeyim içim rahatladı. şuan ehliyeti bekliyorum aldıktan sonra inşallah ben de aranıza katılacağım o halde. hepinize keyifli sürüşler
    İzmir / İstanbul

Anarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozan can doğan
    e ticaret uzmanı
     daytona 350 e 6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hepinize teşekkür ederim abi ne yalan söyleyeyim içim rahatladı. şuan ehliyeti bekliyorum aldıktan sonra inşallah ben de aranıza katılacağım o halde. hepinize keyifli sürüşler
    Katıl abicim katıl

İzmir'de toparlanma sıkıntımız var kalabalıklaşalım Sen motoruna kavuşursan ustamızda var götürür sordururuz da istersen. Forumun hali ortada abili kardeşli takılıyoruz. Herkes keyifle yardımcı olur. Ben 350 kullanıcısıyım son derece memnunum egzoz işlemi sonrası altındaki motorla gördüğün tek şey yanından geçtiğin arabaların sana kötü kötü bakışları. Malu pek sevilmiyoruz

Umarım en kısa zamanda dilediğin motora kavuşursun. Şimdiden hayırlı olsun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)