Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bu abi.Kendimi bildim bileli chopper hastasıyım demiştim ya.İşte bu filmi izlediğimde 7 veya 8 yaşındaydım.O güneş gözlüğünü takıp harleyi sürmesi falan taa o yaşta etkilemişti beni. :| Şarkıyıda çok beğenmiştim ama daha 2 yıl önce öğrendim kime ait olduğunu:ZZ Top-Bad to the bone
    Bide bar a girdiğinde ve adamları pataklarken çalan country parçası var o da çok güzel Bahadır.Onu da dinle istersen: Dwight Yoakam - Guitars, Cadillacs Parçanın adı bu:mrgreen:

Gorgonzolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
     İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bir motor alayım bende yazıcam hikayemi şu an hikaye oluşuyor. :mrgreen:

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Motor aşkı tam olarak ne zaman başladı bilmiyorum ama RR a giden yolu kısaca özetleyelim:
    Deli gibi araştırma yapıyorum kırılıyorum motorsuzluktan çok feci .... Önce Jinlun 150 dedim sonra onun çok titreşimi olduğunu ve parça kalitesinin düşük olduğunu duydum ,
    Daha sonra mct 250 hoşuma gitmeye başladı ama birşeyler eksikti... Ondan da vaz geçtim
    Tiger gozume ilişti biraz araştırınca arka çark saplama kesme sorunu olduğunu duydum hem sonradan da baktım çok kaba yok yok bu da olmaz
    Ama hala netice yok sahibinden.com araştırması devam ederken O nu gördüm .... SPYDER ışte bu dedim ışte bu bu ne yav ? Harley mi acaba ? Derken aşk başladı onunla beraber 2. Yıla yaklaşırken aramızdaki aşk hiç azalmadı .....

sercan.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sercan
    İşsiz
     DD250E-6C "FAK85"2014
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İnternette gördüm beğendim gittim aldım
    RR-ANKARA
    FAK85

ukant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umit
    UZMAN
     Regal Raptor DD 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Genelde erkek çocuklarının ilgilendiği iki alan vardır. Biri futbol diğeri arabalar... Bense bu iki şeye de hiçbir zaman tutkun olmayacaktım. Spor olarak basketbolu benimsedim, araç olarak ise motorsikleti....yani hep aykırı bir çocuk olmuştum. Henüz çocukken bile üç tekerlekli bisikletimin kırık koltuk demirini yatırarak bir chooperın üstünde gidiyormuş hayali kurardım.

Maddi imkansızlıklar yüzünden uzun süre hayalimi gerçekleştiremedim. Üstüne üstlük, çevremde ne benim gibi motor hayranı ne de bir motorcu vardı. Özgürlüğü iki tekerli bisikletlerle tatmaya devam ettik. Motor sevgimi çevreme öyle bir yaymışım ki arkadaşlarım hadi ne zaman alıyorsun, aldın mı gibi sorularla sabırsızlığımı iyice deşiyorlardı. Hayat beni öyle zorluyordu ki bu hayalime ulaşmak için çok beklemek zorunda kalmıştım ve korkum hedefime ulaştığım an da çok yaşlanmış olmaktı. Neyse ki şartlar bir an da hızla lehime gelişmeye başladı ve hayalimdeki motoru alabilecek seviyeye ulaştım. Başta ailem olmak üzere, beni hayalimden vazgeçirmeye çalışanlar olmadı değil. Hiçbirine kulak asmadan hayalime odaklandım. Madem tehlikeli bir iş yapıyorum beni yıldırmaya çalışanları haklı çıkarmamak için eğitimini alarak bu işe başladım. Ehliyetimi de aldıktan sonra motor bakmaya başladım. Ne yazık ki araya kış mevsimi girmişti ve motor hayalim biraz daha beklemek zorunda kaldı. Bahar aylarındaysa hayalimdeki motora kavuştum. Önce unuttuğum bilgileri tazeledim ve motora alışana kadar kendimi riske atmamaya çalıştım. Fakat nasıl olduysa kötü talih ufak bir kaza geçirerek sol ayak başparmağımı kırdım. Bu andan sonra başta beni vazgeçirmeye çalışan söylemler daha da şiddetlendi. İş yerim beni resmen suçlu ilan etmişti. Motoru satmam ve bu sevdadan vazgeçmem konusunda baskılara maruz kalıyordum. Henüz hevesimi bile alamamışken motoru satmam konusunda çevremle bir savaşa tutulmuştum. Ama şunu biliyordum ki şimdi bırakırsam, mutsuzluğum bir ömür boyu devam edecekti. O yüzden bırakmadım. Gizli, gizli ama daha dikkatli bu sevdam edecekti. Belki bir gün beni yargılayanlara hakkımda yanıldıklarını gösterecek güçle geri dönerim.

Yol hiç bitmesin...

Sevgiyle kalın,

ukant

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)