Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozgur
    filo yöneticisi
     acar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhabalar,
    Benim hikayem iş yerin de bir arkadaşımın uzunca bir dönem depresyona girmesi ve çıkamamasıyla başladı. artık depresyonun son aşaması intihara dayanmıştı. Kendisine hep isteyipte yapamadığı bir şey olup olmadığını sordum oda motosiklet dedi ve ekledi ailem izin vermiyor. Bahçelievlerde bir bayinin önünden geçerken spyder gözüme takıldı. Üzerine bindim beğendim kapora verdim aldım. Arkadaşım bu kadar kolay mı dedi... kolay dedim. Ertesi gün Honda bayii ne giderek ona da cbr250r aldık. bir torba ilacın iyileştiremediği adam 1 haftada hayat dolu birine dönüştü. Beraber sürmeyi öğrendik. Beraber Ehliyet aldık. bizimkide böyle oldu.

musa delav
    perde
     hyosung gv 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    benim hikayemse çok abartılıcak gibi değil ama aile konusunda halamın büyükoğlu motor kazasında vefat edince biraz sülalede yadırgandım babam annem olsun çok baskı yaptılar ilk başlarda ama bende kararlılık biraz üst seviyede bu zamana kadar yapıcam dediğim herşeyi yaptım imkansız olan şey senin o bişeyi gerçekten istemekle alakalı sürmeyi kimse öğretmedi tanıdığım motorcu yoktu hatta motoru aldığım arkadaşda rr ailesinden o tavsiye etmişti burayı kendi kendime sürmeyi öğrendim ve şuan yollardayım hiç bişe engel değildir sadece ne kadar istediğine bağlı engeller :d bütün rr ailesine saygılarımı iletiyorum gerçekden dışardı mumla arasanız bulamıyıcağınız insanların toplandığı bi topluluk var burda aranızda olmakdan mutluluk duyuyorum bi başka hikayede görüşmek üzere saygılar ve sevgiler
    (yoldan çıkmadığın sürece yolda gittiğini anlayamazsın...)
    Konu punisher tarafından (16.July.2014 Saat 03:14 ) değiştirilmiştir.

musa delav
    perde
     hyosung gv 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı dragendo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4-5 yıl kadar önceydi sanırım benjamin button'ın tuhaf hikayesi filmindeki brad pitt'in kırmızı indian motoruyla o sonbaharı yaşamış ormanlık yolda gidişini gördükten sonra değişti herşey. Sadece motor sürmek değildi olay özgür olmaktı yaşadığımı yeniden hissetmekti. 15 yıl önce kullanmıştım 1 saatliğine minik bi scooterı. Youtube'dan izlemeye başladım motor nasıl kullanılır videolarını. Sonra gümüşü gördüm internette puslu bir tek resmi varmı ama kanım ısındı , orda duruyodu bunalmış sıkılmış beni bekliyodu. Evin etrafında sokak aralarında tanımaya başladık birbirimizi . Tanıdığım herkes karşı çıktı istemedi yapma etme çok tehlikeli ama bir dakika kaç defa gelicem hayata , eğer hayallerimin peşinden gitmiceksem ne anlamı var yaşamanın. Gümüşle gezerken rüzgarın serinliğini, doğanın güzelliğini, gökyüzünün mavisini yeniden keşfettim. Sonra sizlerle tanıştım benimle aynı duyguları paylaşan güzel insanları. İyiki varsınız gümüş'ü ve sizleri çok seviyorum..
    For what it's worth: it's never too late or, in my case, too early to be whoever you want to be. There's no time limit, stop whenever you want. You can change or stay the same, there are no rules to this thing. We can make the best or the worst of it. I hope you make the best of it. And I hope you see things that startle you. I hope you feel things you never felt before. I hope you meet people with a different point of view. I hope you live a life you're proud of. If you find that you're not, I hope you have the strength to start all over again.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı punisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    For what it's worth: it's never too late or, in my case, too early to be whoever you want to be. There's no time limit, stop whenever you want. You can change or stay the same, there are no rules to this thing. We can make the best or the worst of it. I hope you make the best of it. And I hope you see things that startle you. I hope you feel things you never felt before. I hope you meet people with a different point of view. I hope you live a life you're proud of. If you find that you're not, I hope you have the strength to start all over again.
    birde çevirisini yazsaydın keşke :mrgreen:

musa delav
    perde
     hyosung gv 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde çevirisini yazsaydın keşke :mrgreen:
    hiç birşey için asla çok geç değildir , ya da benim durumumda istediğin kişi olmak için çok erken değildir.zaman sınırı yoktur istediğin zaman başlayabilirsin , değişebilir ya da aynı kalabilirsin , bunun bir kuralı yoktur. en iyisini yada en kötüsünü yapabilirsin , umarım sen iyisini yaparsın , umarım seni şaşırtacak şeyler yaparsın . umarım , daha önce hiç hissetmediğin şeyler hissedersin. umarım, değişik bakış açıları olan insanlar ile tanışırsın. umarım gurur duyacağın bir hayatın olur öyle olmadığını anlarsan umarım , en baştan başlayacak gücü bulursun :D
    efsane film benjamin button'dan alıntıdır sahne kızana yazdığı mektup ve umarım çeviriyi doğru yapmışımdır eleştirilere açığım :d

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Yillar yillar onceydi, daha minicikken muhtemelen 13 yasimda benden buyuk bi kuzenim motor almisti. Iste o an hersey degisti. 97 model kirmizi BMW F 650 ydi. ilk motora orda bindim artci statusunde. uff inanilmazdi. hala arada ilanlarina bakarim.
    Lise donemlerimde aileme yahu neden bi motor almiyoruz alsak ya bir scooter diyip nabiz yokladim lakin babam " hayatta olmaz, zamaninda bende istemistim deden izin vermemisti, simdi onu anliyorum. olmaz! " dedi. bende pusuya yattim. yillar sonra maddi ozgurlugunu kazanan 3 arkadas, biz neden ehliyet almiyoruz dedik ve kursa yazildik daha o zaman motor almaktan bahsetmiyorduk.

ilk motorumu kursta kullanmistim. Mondial 125 deluxe :D ucuyordu. o kadar keyifliydi ki hoca gelse al kocum sana bunu satalim dese alirdim. neyse ama ne garip ki ehliyet niyetine girip motoru ehliyetten once aldim
    herkesten gizli tum kasislere inat gittim motor aldim. RR150 . Aslinda chopper ruhum yoktu. enduro severim. lakin piyasa fiyatlari ve acemilgiimden mutevelllit dd 150 e2 yi aldim. halen ailemde bir cok kisi bilmez motor aldigimi. ve bir acemi olarak bugun cok dogru birsey yaptigimin fikrindeyim .
    Edit:Celil'den not:150 cc yi sattı Şimdi Daytona aldı keyfini çıkarıyor
    CELIL Abi degilimki bileyim...

At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die

Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı punisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çeviriyi punisher yapmış görmemiştim bir çeviride benden gelsin

Yani diyor ki:mrgreen:

Değen bir amaç için, olmak istediğin kişi olmak için hiç bir zaman geç değildir.. ya da benim durumumda erken.. Zaman kısıtlaması yoktur istediğin zaman durabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin çünkü bu işte kural yok. Elimizden gelenin en iyisini ya da en kötüsünü yapabiliriz. Ama umuyorum sen en iyisini yapacaksın.. Ve umarım ki seni irkiltecek/tetikleyecek şeyleri görürsün.Umarım hiç bir zaman hissetmediğin şeyleri hissedersin. Umarım farklı bakış açıları olan insanlarla karşılaşırsın.. Umarım yaşamaktan gurur duyduğun bir hayat yaşarsın.. Ve böyle bir hayat yaşamadığını farkedersen, umarım herşeye yeniden başlayacak gücün olur..

Google translate değil alınteri
    Konu Mehmet.m tarafından (16.July.2014 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende kendi hikayemi ekleyeyim

Ben deniz Arnold Schwarzenegger hayranıyım. Terminator 2 filmi de benim için tüm zamanların en iyi filmidir.. Bilenler bilir film, ecnebilerin "biker bar scene" dedikleri Türkçesi motorcu barı sahnesi olan sahneyle başlar.. O sahnede Arnold birkaç motorcuyu fakir sümüğü yere yapıştırır ve içlerinden birinin elbiselerine ve Harley Fatboy'una çöker..

İşte sahne: http://www.youtube.com/watch?v=4LvlsrtBj4I

İşte o sahnede Arnold'un fatboy'a oturuşu sürüşü beni hasta etmiştir.. Tabi uzun bir müddet fatboy alamadığımız :mrgreen: alsam da süremeyeceğim ( aynı sebeple japon makinelerde dahil buna ) ve dandik çin motorlarını da dandik ve kalitesiz bulduğum için hiç bu işlere girmedim.. Daha sonra tesadif sahibinden de bi daytona gördüm.. Beynimden vuruldum.. Dedim ki ben buna sahip olmazsam gözüm açık gider.. Sonra bi şekilde google dan falan forumu buluğ kaydoldum.. Celil abi'nin buradan ve telefondan verdiği fikir ve destekler olmasa belki hiç bulaşmayacaktım.. Düşünün ki dünya gözüyle hiç görmediğim bir motora bir sürü para verip aldım bir resim uğruna.. Ama motor gelince doğru yaptığımı anladım.. Ben bunları yaparken eşimin haberi yoktu.. Ağzıma s*çtı tabi bi kaç gün.. Ama Allahtan scooter falan sürüyor bayılıyor da alıştı.. Şimdi antep akşamlarında geziyoruz liseli üniversiteli aşıklar gibi

Hasılı.. Çok iyi de oldu çok ta güzel eyi oldu taam mı

Anarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozan can doğan
    e ticaret uzmanı
     daytona 350 e 6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikli hepinize saygılar tutkudaşlar,

28 yaşındayım, şu aciz ömrüm boyunca ailemin ters kutuplarında salınıp durdum. Ailenin serserisi, haşarısı, başına buyruğu oldum. Asker çocuğu olanınız var mı bilemem ama keyifli ve sert bir aile yapısına sahip olursunuz asker bir babanın tek oğlu olduğunuzda.
    Yetmez pimpiriklilik konusunda iktisas yapmış bir anneye sahip oluverirsiniz fark etmeden. Günümüz kadınlarının pskolojik baskınlığını yadsımak hangimizin haddine düşmüş...
    Sanırım 14-15 yaşlarındaydım ve babamın tayinlerinden biri esnasında otobüs yolculuğu yaparken yanımızdan geçti iri kıyım bir chopper. Nasıl yani iki teker bu görkem, bu ses... Nasıl bir özgürlük hissi bu diye mırıldandım içimden. Sesli düşünmeye bile yeltenemedim. Öyle baskıcıdır bizim dünya tatlısı aile büyükleri. Dedim gün olur büyürsün Ozan. Kendi paranı kazanır ayaklarının üzerin de durursun. 3 yıl önce bir arkadaşımla İzmir/Karşıyaka'da bir motorsiklet mağazasının önünde gördüm rrleri. Nasıl bir şekli var arkadaş bunların dedim içim kabara kabara. Allah bilir ne kadardır beeeeeeeeeeeee :D girip sorduk, alınır yahu bu o kadar da pahalı değil dedim ve tabi ki alamadım
    3 senedir yeltenip yeltenip önüme koyulan engellere takılıp kaldım. En son engelimse evlilik hazırlıkları oldu. Doğru kadın kavramımı doldurdum ve girdim yola, başlasın ciddi hayat standartları, mücadeleler. Gelin görün ki kazın ayağı öyle değilmiş. Türlü fedakarlık yediğim türlü fırçalara dönüştü. E ben ödün veriyorum hayallerimden neden böyle dedim. Ayrıldık, aileme bitti dedim ve annem küçük çaplı bir kalp spazmına yaklaştı benimle ilgili son umuduydu sanırım kadıncağızın. Hali hazırda şok devam ederken dönüp "gençler yarın bankaya gidip krediye başvuruyorum haberiniz ola" dedim. Çaresizce baktım dünya tatlısı annem. Araba mı dedi. Motor dedim hepiniz benzer mimikler ile karşılaştınız adım gibi eminim
    Vaz geçmeyeceğimi anlayan canım ailem destek olma kararı aldılar ve bugün yakışıklı "Yaver" e sahibim kendisi 350 e6. Birilikte yağmurda çamur da gezdik 3,5 aydır ben de olan kendisi ile nerdeyse 4000 km yol yaptık. 2 haftada bir ustaya gidiyoruz ve ustam ozan yok bir şeyi motorun kardeşim diyor. Olsun sen bir bak vidaları sıkılsın zinciri kontrol edilsin o bana bakıyor ben de ona bakayım diyorum gülümsüyor ustam :D

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kendi hikayemi ekleyeyim

Ben deniz Arnold Schwarzenegger hayranıyım. Terminator 2 filmi de benim için tüm zamanların en iyi filmidir.. Bilenler bilir film, ecnebilerin "biker bar scene" dedikleri Türkçesi motorcu barı sahnesi olan sahneyle başlar.. O sahnede Arnold birkaç motorcuyu fakir sümüğü yere yapıştırır ve içlerinden birinin elbiselerine ve Harley Fatboy'una çöker..

İşte sahne: http://www.youtube.com/watch?v=4LvlsrtBj4I

İşte o sahnede Arnold'un fatboy'a oturuşu sürüşü beni hasta etmiştir.. Tabi uzun bir müddet fatboy alamadığımız :mrgreen: alsam da süremeyeceğim ( aynı sebeple japon makinelerde dahil buna ) ve dandik çin motorlarını da dandik ve kalitesiz bulduğum için hiç bu işlere girmedim.. Daha sonra tesadif sahibinden de bi daytona gördüm.. Beynimden vuruldum.. Dedim ki ben buna sahip olmazsam gözüm açık gider.. Sonra bi şekilde google dan falan forumu buluğ kaydoldum.. Celil abi'nin buradan ve telefondan verdiği fikir ve destekler olmasa belki hiç bulaşmayacaktım.. Düşünün ki dünya gözüyle hiç görmediğim bir motora bir sürü para verip aldım bir resim uğruna.. Ama motor gelince doğru yaptığımı anladım.. Ben bunları yaparken eşimin haberi yoktu.. Ağzıma s*çtı tabi bi kaç gün.. Ama Allahtan scooter falan sürüyor bayılıyor da alıştı.. Şimdi antep akşamlarında geziyoruz liseli üniversiteli aşıklar gibi

Hasılı.. Çok iyi de oldu çok ta güzel eyi oldu taam mı
    İşte bu abi.Kendimi bildim bileli chopper hastasıyım demiştim ya.İşte bu filmi izlediğimde 7 veya 8 yaşındaydım.O güneş gözlüğünü takıp harleyi sürmesi falan taa o yaşta etkilemişti beni. :| Şarkıyıda çok beğenmiştim ama daha 2 yıl önce öğrendim kime ait olduğunu:ZZ Top-Bad to the bone

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)