Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin tuna
    inşaat mühendisi
     Yamaha dragstar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    4-5 yıl kadar önceydi sanırım benjamin button'ın tuhaf hikayesi filmindeki brad pitt'in kırmızı indian motoruyla o sonbaharı yaşamış ormanlık yolda gidişini gördükten sonra değişti herşey. Sadece motor sürmek değildi olay özgür olmaktı yaşadığımı yeniden hissetmekti. 15 yıl önce kullanmıştım 1 saatliğine minik bi scooterı. Youtube'dan izlemeye başladım motor nasıl kullanılır videolarını. Sonra gümüşü gördüm internette puslu bir tek resmi varmı ama kanım ısındı , orda duruyodu bunalmış sıkılmış beni bekliyodu. Evin etrafında sokak aralarında tanımaya başladık birbirimizi . Tanıdığım herkes karşı çıktı istemedi yapma etme çok tehlikeli ama bir dakika kaç defa gelicem hayata , eğer hayallerimin peşinden gitmiceksem ne anlamı var yaşamanın. Gümüşle gezerken rüzgarın serinliğini, doğanın güzelliğini, gökyüzünün mavisini yeniden keşfettim. Sonra sizlerle tanıştım benimle aynı duyguları paylaşan güzel insanları. İyiki varsınız gümüş'ü ve sizleri çok seviyorum..

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Benim çok şükür ki dramatik bir olayım olmadı.Herkes gibi aile baskısıyla karşılaştım ve hala da devam ediyor bu baskılar.
    Benimkisi kendimi bildim bileli olan bir tutku.Küçüklüğümde her chopper gördüğümde kendime şunu söyledim: Bir gün iş sahibi olunca kendime bir tane chopper tarz motor alacağım.Chopper olması şarttı.Diğerleri gram ilgimi çekmiyordu.2011 de iş hayatına atıldım ama ailemin borçlarından dolayı tutkumu 2013'e ertelemek zorunda kaldım.
    Ve işte sizlerle beraber özgürlüğün en dibi olan motorlarımızla buradayız...:|
    Son olarak bir şarkıdan alıntı yapayım:If you don't ride,you don't know.It's all about the freedom.(Sürmüyorsan bilmezsin.Özgürlükle alakalı birşey.)
    Konu Bahadır tarafından (15.July.2014 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.

musa delav
    perde
     hyosung gv 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı dragendo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4-5 yıl kadar önceydi sanırım benjamin button'ın tuhaf hikayesi filmindeki brad pitt'in kırmızı indian motoruyla o sonbaharı yaşamış ormanlık yolda gidişini gördükten sonra değişti herşey. Sadece motor sürmek değildi olay özgür olmaktı yaşadığımı yeniden hissetmekti. 15 yıl önce kullanmıştım 1 saatliğine minik bi scooterı. Youtube'dan izlemeye başladım motor nasıl kullanılır videolarını. Sonra gümüşü gördüm internette puslu bir tek resmi varmı ama kanım ısındı , orda duruyodu bunalmış sıkılmış beni bekliyodu. Evin etrafında sokak aralarında tanımaya başladık birbirimizi . Tanıdığım herkes karşı çıktı istemedi yapma etme çok tehlikeli ama bir dakika kaç defa gelicem hayata , eğer hayallerimin peşinden gitmiceksem ne anlamı var yaşamanın. Gümüşle gezerken rüzgarın serinliğini, doğanın güzelliğini, gökyüzünün mavisini yeniden keşfettim. Sonra sizlerle tanıştım benimle aynı duyguları paylaşan güzel insanları. İyiki varsınız gümüş'ü ve sizleri çok seviyorum..
    For what it's worth: it's never too late or, in my case, too early to be whoever you want to be. There's no time limit, stop whenever you want. You can change or stay the same, there are no rules to this thing. We can make the best or the worst of it. I hope you make the best of it. And I hope you see things that startle you. I hope you feel things you never felt before. I hope you meet people with a different point of view. I hope you live a life you're proud of. If you find that you're not, I hope you have the strength to start all over again.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı punisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    For what it's worth: it's never too late or, in my case, too early to be whoever you want to be. There's no time limit, stop whenever you want. You can change or stay the same, there are no rules to this thing. We can make the best or the worst of it. I hope you make the best of it. And I hope you see things that startle you. I hope you feel things you never felt before. I hope you meet people with a different point of view. I hope you live a life you're proud of. If you find that you're not, I hope you have the strength to start all over again.
    birde çevirisini yazsaydın keşke :mrgreen:

musa delav
    perde
     hyosung gv 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde çevirisini yazsaydın keşke :mrgreen:
    hiç birşey için asla çok geç değildir , ya da benim durumumda istediğin kişi olmak için çok erken değildir.zaman sınırı yoktur istediğin zaman başlayabilirsin , değişebilir ya da aynı kalabilirsin , bunun bir kuralı yoktur. en iyisini yada en kötüsünü yapabilirsin , umarım sen iyisini yaparsın , umarım seni şaşırtacak şeyler yaparsın . umarım , daha önce hiç hissetmediğin şeyler hissedersin. umarım, değişik bakış açıları olan insanlar ile tanışırsın. umarım gurur duyacağın bir hayatın olur öyle olmadığını anlarsan umarım , en baştan başlayacak gücü bulursun :D
    efsane film benjamin button'dan alıntıdır sahne kızana yazdığı mektup ve umarım çeviriyi doğru yapmışımdır eleştirilere açığım :d

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı punisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çeviriyi punisher yapmış görmemiştim bir çeviride benden gelsin

Yani diyor ki:mrgreen:

Değen bir amaç için, olmak istediğin kişi olmak için hiç bir zaman geç değildir.. ya da benim durumumda erken.. Zaman kısıtlaması yoktur istediğin zaman durabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin çünkü bu işte kural yok. Elimizden gelenin en iyisini ya da en kötüsünü yapabiliriz. Ama umuyorum sen en iyisini yapacaksın.. Ve umarım ki seni irkiltecek/tetikleyecek şeyleri görürsün.Umarım hiç bir zaman hissetmediğin şeyleri hissedersin. Umarım farklı bakış açıları olan insanlarla karşılaşırsın.. Umarım yaşamaktan gurur duyduğun bir hayat yaşarsın.. Ve böyle bir hayat yaşamadığını farkedersen, umarım herşeye yeniden başlayacak gücün olur..

Google translate değil alınteri
    Konu Mehmet.m tarafından (16.July.2014 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)