Arkadaşlar kısa süre önce aldığım hatta üzerine masraf yaptığım ( custom ayna, sinyal, sticker, korna, sibop kapakları , chrome aksesuar, çanta vs gibi ) 250 spyder'ımı bazı ailevi nedenlerden dolayı satıyorum yaklaşık 1 ay önce Ankara ışıl motordan almıştım rodaja kadar 50 .60 km civarında zorlamadan kullandım 450 km de rodaja soktum. RR Ankara olarak bilen arkadaşlarım var bilmeyenler için durumu kısaca özetlemek istedim. Motorumda hiçbir sorun yok kasasında sürtünmeden , çarpmadan yada düşmeden dolayı hiç bir ezik çizik yada leke yok. Ben bu motoru aldığımda ruhsat plaka falan filan masraflarla 9000 mal ettim. Daha sonrasında custom parçalar ve extralar için 600 lira civarında masraf ettim. Şuan için motora 8000 istiyorum custom lar yelek kask herşey dahil . Arzu edilirse bütün custom ve yelek kask cantaları alarak son fiyat 7400 istiyorum. Sıfır fiyatı masraflarıyla yaklaşık 9000 mal oluyor. Sıfır fiyatına bakarken 2014 model ve airbrush'lı spyder olmasına dikkat edin çünkü fiyat farkı oluyor. İletişim için 0545 236 72 28 nolu telefondan yada özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim. Motorumun satışında acelem olmadığından pazarlık ve takas düşünmüyorum. Satışı yüzyüze yaparak satışı alınmadan motoru teslim etmek istemiyorum.

regal raptor spyder
ankara
A Rh (-)

tamam bak satıldı kalmadı demek istiyorum.